jak miał papież przyjechać do Poznania to podobno na trasie przejazdu służby specjalne sprawdzały każdą kostkę w bruku...Femka pisze:w kwestii wizyty w Krakowie:

z Femką w Krakowie też niezłe zamieszanie

o, Variątkovaria pisze:O, wąteczek.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jak miał papież przyjechać do Poznania to podobno na trasie przejazdu służby specjalne sprawdzały każdą kostkę w bruku...Femka pisze:w kwestii wizyty w Krakowie:
o, Variątkovaria pisze:O, wąteczek.
skaskaNH pisze:ania_ pisze:dotarłamvaria pisze:O, wąteczek.
Przybyły, zobaczyły, zaznaczyły
ziemowit pisze:jak miał papież przyjechać do Poznania to podobno na trasie przejazdu służby specjalne sprawdzały każdą kostkę w bruku...Femka pisze:w kwestii wizyty w Krakowie:![]()
z Femką w Krakowie też niezłe zamieszanie![]()
coś Ty - syć się sukcesem medialnymFemka pisze:ziemowit pisze:jak miał papież przyjechać do Poznania to podobno na trasie przejazdu służby specjalne sprawdzały każdą kostkę w bruku...Femka pisze:w kwestii wizyty w Krakowie:![]()
no właśnie, trochę mi głupio
ziemowit pisze:coś Ty - syć się sukcesem medialnymFemka pisze:ziemowit pisze:jak miał papież przyjechać do Poznania to podobno na trasie przejazdu służby specjalne sprawdzały każdą kostkę w bruku...Femka pisze:w kwestii wizyty w Krakowie:![]()
masz z z wdziękiem robić za gwiazdę i już
Femka pisze:nie wiecie, kto na forum oprócz Graszki robi banerki podlinkowane? bardzo pilnie potrzebuję dla Pietrynki
Bungo pisze:Femka pisze:nie wiecie, kto na forum oprócz Graszki robi banerki podlinkowane? bardzo pilnie potrzebuję dla Pietrynki
Zajrzyj na wątek banerkowy na KŁ i tam możesz zgłosić zapotrzebowanie
hehe, pamiętasz "silencio!" z Mulholand Drive?Femka pisze:ziemowit pisze:coś Ty - syć się sukcesem medialnymFemka pisze:ziemowit pisze:jak miał papież przyjechać do Poznania to podobno na trasie przejazdu służby specjalne sprawdzały każdą kostkę w bruku...Femka pisze:w kwestii wizyty w Krakowie:![]()
no właśnie, gwiazda ze spalonego teatru
co Ty chcesz z tym bannerkiem, hę?Femka pisze:Bungo pisze:Femka pisze:nie wiecie, kto na forum oprócz Graszki robi banerki podlinkowane? bardzo pilnie potrzebuję dla Pietrynki
zgłosiłam, ale gdzieś mi przeleciało przed oczami, że Graszka poszła spać, bo się źle czuła
ziemowit pisze:hehe, pamiętasz "silencio!" z Mulholand Drive?Femka pisze:ziemowit pisze:coś Ty - syć się sukcesem medialnymFemka pisze:ziemowit pisze:jak miał papież przyjechać do Poznania to podobno na trasie przejazdu służby specjalne sprawdzały każdą kostkę w bruku...Femka pisze:w kwestii wizyty w Krakowie:![]()
no właśnie, gwiazda ze spalonego teatru
skaskaNH pisze:Dziewczynki, ja jeszcze w kwestii piatku: nie wiem, czy na 14.30 dam rade sie stawic, ale mysle, ze tak od 16 bede do Waszej dyspozycji.
Marcelibu, masz do mnie tel, ja do Ciebie tez, zaraz jeszcze wysle do Femki - i bedziemy sie dogadywac na biezaco.
no... tak, ta już za gwiazdę robi i jakbym chciał jej zrobić ten bannerek, to się musze poprosićziemowit pisze:co Ty chcesz z tym bannerkiem, hę?Femka pisze:Bungo pisze:Femka pisze:nie wiecie, kto na forum oprócz Graszki robi banerki podlinkowane? bardzo pilnie potrzebuję dla Pietrynki
zgłosiłam, ale gdzieś mi przeleciało przed oczami, że Graszka poszła spać, bo się źle czuła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 19 gości