Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:Moś tak piękne foty robisz i testy odpowiednie Ci wychodzą, to załóż Studio artystyczne- fotografia plaskatych"
skaskaNH pisze:moś pisze:varia pisze:Byłam w nowym wątku już?
Skleroza?
Aa, to ta wstydliwa choroba na "S"![]()
Bry plaskatki
moś pisze:jak napisze ze budus femkowy to varia zabije albo mnie, druga opcja- ciebie, trzecia opcja- nas obie![]()
redaf pisze:moś pisze:jak napisze ze budus femkowy to varia zabije albo mnie, druga opcja- ciebie, trzecia opcja- nas obie![]()
Czwarta opcja - ja też mam co nieco do powiedzenia w temacie Budka.
Prawem Kaduka oczywiście.
Najstraszniejszym z praw
redaf pisze:moś pisze:jak napisze ze budus femkowy to varia zabije albo mnie, druga opcja- ciebie, trzecia opcja- nas obie![]()
Najstraszniejszym z praw
moś pisze:JJ cos nie w formie jeszcze, nie doleczony biedaczek, ide poprzytulacpa pa
varia pisze:redaf pisze:moś pisze:jak napisze ze budus femkowy to varia zabije albo mnie, druga opcja- ciebie, trzecia opcja- nas obie![]()
Najstraszniejszym z praw
No patrz, jaką perełkę wygrzebałaś.
Mi się nie chciało doczytywać.![]()
Femka - łapy precz od Budusia.
redaf pisze:moś pisze:JJ cos nie w formie jeszcze, nie doleczony biedaczek, ide poprzytulacpa pa
Może chciałabyś parę dobrych rad na temat skutecznego poprzytulania z gwarancją cudownego przywrócenia do formy od cioteczek?
Kasia_1991 pisze:varia pisze:redaf pisze:moś pisze:jak napisze ze budus femkowy to varia zabije albo mnie, druga opcja- ciebie, trzecia opcja- nas obie![]()
Najstraszniejszym z praw
No patrz, jaką perełkę wygrzebałaś.
Mi się nie chciało doczytywać.![]()
Femka - łapy precz od Budusia.
O nie Budus jest moj i kropka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 252 gości