Femka pisze:Dziewczyny,
Jestem po rozmowie z Górą. Otrzymałam informacje z Pierwszej Ręki, że obie zostałyście zapisane do Elitarnego Zespołu Anielskiego, Sekcja Wysłanników Ziemskich
Femciu, jak ja to pogodze z obowiazkami prezydenta?

Tytul

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Dziewczyny,
Jestem po rozmowie z Górą. Otrzymałam informacje z Pierwszej Ręki, że obie zostałyście zapisane do Elitarnego Zespołu Anielskiego, Sekcja Wysłanników Ziemskich
skaskaNH pisze:Femka pisze:Dziewczyny,
Femciu, jak ja to pogodze z obowiazkami prezydenta?![]()
Tytulzdecydowanie bardziej nalezy sie EKOTO
Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:Dziewczyny,
Skaska, jakoś dasz radę. Możesz mi też przyznać malutki apanażyk jako swojej asystentce.![]()
skaskaNH pisze:A tak serio, to jeszcze musze cos napisac - sentymentalna sie zrobilam, ale co mi tam
Stefanek - Cosiek pojawil sie na mojej drodze 4.10 - to byla akurat 5 rocznica smierci MaciusiaW watku Femki przeczytalam o KOtach Magicznych - wiele z nas mialo takiego kota, juz za TM. Macius taki wlasnie byl. Do dzis ma miejsce w moim sercu. To byl kot wyjatkowy, zreszta dlugo by pisac o tym. Odszedl ode mnie majac niewiele ponad 2 lata. Musialam pozwolic mu odejsc, zeby sie nie męczyl. I wlasnie teraz pojawia sie COS, podobne do niego jak dwie krople wody. Macius wrocil, a ja nie mam juz miejsca w domu, zeby go przyjac... Teraz wiecie, co czulam, zostawiajac go wtedy i piszac ten rozpaczliwy post.
Dzieki Ekoto jest mi lzej, wiem, ze u niej bedzie mial opieke i milosc. To najwazniejsze. A u mnie miejsce w sercu nadal...
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:Dziewczyny,
Skaska, jakoś dasz radę. Możesz mi też przyznać malutki apanażyk jako swojej asystentce.![]()
Moze byc tytuł Szarej Eminencji?
Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:Dziewczyny,
może być. a jaka pensja?
głupia nie jestem, za darmo robić nie będę
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:Dziewczyny,
może być. a jaka pensja?
głupia nie jestem, za darmo robić nie będę
OdpowiedniaMialam pisac, ze to w czynie spolecznym, ale w trosce o brzuszki głodzonej BK i Zarazkow moze zmienie zdanie
ekoto pisze:Było ok. Heniu lizał Stefana po grzbiecie, gdy ten pił wodę z miski. Było współne jedzenie, spanie, a później galopy i swawole przez całą noc - z taką intensywnością, że musiłam towarzystwo wyrzucić z pokoju. Od 2:00 miały do dyspozycji przedpokój, kuchnię i łazienkę.
Jestem niewyspana, ponieważ jak nadwrażliwa mamusia wstawałam z 5 razy do Stefanka i dawał mu w nocy jeść. Apetyt mu dopisuje.
Ale przed chwilą koty zaczęły ze sobą walczyć - atakują się, biją, podgryzują i kotłują zwinięte w kłębek, przy tym obydwoje pedałują tylnymi łapami i kopią siebie po pyszczkach. Prowokują siebie wzajemnie raz Stefan raz Heniu.
Rozdzieliłam, a jeszcze godzinę temu spały na mnie w łóżku razem. Tzn. Stefan na mnie, a Heniu w pewnej odległości ale tuż obok mnie.
Co do walk - nie wiem czy to typowa reakcja, co dalej robić.
Proszę o rady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 70 gości