Femka pisze:SŁOWO DAJĘ, ŻE W NECIE NIE MA MOICH FOTEK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorcia chyba żartowała
no to najwyzsza pora to zmienic

Moderator: Estraven
Femka pisze:SŁOWO DAJĘ, ŻE W NECIE NIE MA MOICH FOTEK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorcia chyba żartowała
Adrianapl pisze:Femka pisze:SŁOWO DAJĘ, ŻE W NECIE NIE MA MOICH FOTEK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorcia chyba żartowała
no to najwyzsza pora to zmienic
ewa74 pisze:B.K., możecie podesłać nam jakieś foty swojej Dużej? Potrzebujemy do listu gończego.![]()
Podpisano:
tow.tow. Meriva, Rozalia i Ryby
Bungo pisze:Bunguś i jego spacerek pozbawiły mnie zaszczytu zameldowania się na 1 stronieNo cóż, 3 to też podium
![]()
Ha, dobrze że mnie uprzedziłaś. Moje gady NIGDY nie dostaną polędwiczki wieprzowejPanga i pierś kurczka dostatecznie mnie zrujnowały. A one - zwłąszcza Lusia - jeszcze niedawno trzęsły się z radości na widok whiskasa
Femka pisze:Bungo pisze:Bunguś i jego spacerek pozbawiły mnie zaszczytu zameldowania się na 1 stronieNo cóż, 3 to też podium
![]()
Ha, dobrze że mnie uprzedziłaś. Moje gady NIGDY nie dostaną polędwiczki wieprzowejPanga i pierś kurczka dostatecznie mnie zrujnowały. A one - zwłąszcza Lusia - jeszcze niedawno trzęsły się z radości na widok whiskasa
Bungo, Ty zołzo![]()
![]()
![]()
moja zaraza pangę olała, morszczuk jadalny był przez 10 kęsów tylko dla Milusi. Potem stracił cechy pożywienia, wygląda na to, że na zawsze![]()
a co do polędwiczki: wyobrażasz sobie, że ja zamiast materaca mam w domu banknoty 200 złotowe??????????
ewa74 pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Bunguś i jego spacerek pozbawiły mnie zaszczytu zameldowania się na 1 stronieNo cóż, 3 to też podium
![]()
Bungo, Ty zołzo![]()
![]()
![]()
moja zaraza pangę olała, morszczuk jadalny był przez 10 kęsów tylko dla Milusi. Potem stracił cechy pożywienia, wygląda na to, że na zawsze![]()
a co do polędwiczki: wyobrażasz sobie, że ja zamiast materaca mam w domu banknoty 200 złotowe??????????
A nie masz????!!!!!!No normalnie BYŁAM PEWNA......
![]()
Doruniad pisze:Ale macie turbodoładowanie, już tyle napisane![]()
Powiedzcie mi co kotu daje deptanko?? Wczoraj uwaliły mnie na 40 min. stojąc w autentycznej kolejce dwie zarazy, zmieniali się po około 10 min.
Dorota pisze:Koty przegotowywaly sobie legowisko. Z Ciebie!![]()
Musze jechac po zarcie dla kotow.
Tak mi sie nie chce...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 707 gości