Z pamiętnika Białko-Tosi (za TM :( ) i Figi (za TM :( )

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 10, 2005 21:14

Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Wto maja 10, 2005 21:41

Majorka pisze:http://upload.miau.pl/1/13653.jpg :smiech3:

No co siem ciocia śmiejes?? Tes byś kciała gołombka pewnie, co...? :ryk:
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Wto maja 10, 2005 21:50

Jesce jak... ale same mi nie chcom wpadać do gombki. :lol:
Uwielbiam ten wątek.
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Wto maja 10, 2005 21:55

Majorka pisze:Jesce jak... ale same mi nie chcom wpadać do gombki. :lol:
Uwielbiam ten wątek.

No wies ciocia... same nie wpadnom... tseba sobie upolować... :lol: Ale teras mi siem baaaldzo nie kce bo lezem sobie u paniusi na kolankach i dzemie... to jutlo Ci upoluje, co...? :roll: Moze Tośka pomoze... bo ona tela tes lezy i dzemie... ale nie na kolankach, paniusia nie ma takich duuuuzych kolanek :twisted:
siem ciesymy, ja i Tośka... Kasik tes :D

kasik30

Post » Wto maja 10, 2005 22:02

Figusiu, dzem sobie smacnie. Jestes kochana dziewcynka, ze chces mi bryknąć golombka. A jak Kasika zacnies futrowac golombkami, to moze jej sie kolanka powienksą i obie z Tośkom bedziecie na nich sobie dzemać. :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Wto maja 10, 2005 22:05

:lol: Eeee wies ciocia, z Tośkom to ja nie lubiem lezeć bo ona siem rozpycha.... :roll: A gołombka to Ci uplouje, ale wies, tak wirtualnie... bo Kasik ma jakomś gupiom siatke na balkonie :evil: I w oknie sypialni tes :evil: I jak pozondny kot ma sobie popolować?? 8O No jak?? 8O

kasik30

Post » Wto maja 10, 2005 22:13

Moze pses dziulke... w tej siatce? Łapkom zahacyć? Co ja gadam Figuś, co ja gadam. Nie rób tak, oj nie. Tylko zartowałam sobie, wies? :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Wto maja 10, 2005 22:19

Nawet jakbyś nie zartowała ciocia... to i tak siem nie da :evil: Ech, chyba jednak pójdem podzemać... :roll: :lol:

kasik30

Post » Wto maja 10, 2005 22:24

Figusiu, to moze być gołombek pokoju, a teraz sobie podzem, ja tes sobie utnem dzemke.
Obrazek

Majorka

Post » Czw maja 12, 2005 20:02

Z pamiętnika Figi i Tosi:

Kasik dziś przyszła do domu i zamiast się z nami pobawić to... poszła spać! 8O I obudziła się po czterech godzinach! 8O No cóż było robić, jak śpi Kasik to śpią kotki, tak? To sobie pospałyśmy razem, ja i Tośka to nawet przytulone! 8O :lol: No, prawie :D A my, znaczy Tośka i ja, to ostatnio nie śpimy w nocy z Kasikiem. Bo ona nas wywala z sypialni :evil: Ojejku, no co ja poradzę, że ona się kładzie spać w najlepszych momentach do zabawy? 8O :evil: I jak się zaczynamy z Tośką ganiać po Kasiku o 1 w nocy to ona się denerwuje i nas wyrzuca, dziwna jakaś... :roll: I wyobraźcie sobie, krzyczy: "WON!!!" 8O :evil: Oj ta nasza Kasik, mówię Wam... no ale w sumie jak mi Tośka opowiadała o schronisku to ja już chyba wolę mieszkać z Kasikiem, przynajmniej Royala Exigenta sobie podjem i pomiziam się czasem... w sumie źle nie jest :D

kasik30

Post » Czw maja 12, 2005 21:13

Jak się Kasik wyspała w dzień, to może was do sypialni w nocy wpuści?
Obrazek

Majorka

Post » Czw maja 12, 2005 21:36

kasik30 pisze::lol: A gołombka to Ci uplouje, ale wies, tak wirtualnie... bo Kasik ma jakomś gupiom siatke na balkonie :evil: I w oknie sypialni tes :evil: I jak pozondny kot ma sobie popolować?? 8O No jak?? 8O

Siem nie psejmuj - zawse jakoś siem da! Wiem coś o tym. My tes mamy takom siatke a i tak udało mi sie złapać sikorke :twisted:
Pańcia mi jom niestety zaraz zabrała wiec z obiadu nici. Za kare sięm nie pzyznam jak jom złapałam - niech się zastanawia jak taka pazerna jest i jesce zamiast pochwalic to na mnie ksycy... :evil: Twoja kolezanka Caya

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Czw maja 12, 2005 21:37

Majorka pisze:Jak się Kasik wyspała w dzień, to może was do sypialni w nocy wpuści?

Ciocia, nie licz na to... ona jest śpioch większy niż ja i Figunia razem wzięte! 8O To mówiłam ja, Tosia :lol:

kasik30

Post » Czw maja 12, 2005 21:38

elisee pisze:Siem nie psejmuj - zawse jakoś siem da! Wiem coś o tym. My tes mamy takom siatke a i tak udało mi sie złapać sikorke :twisted:
Pańcia mi jom niestety zaraz zabrała wiec z obiadu nici. Za kare sięm nie pzyznam jak jom złapałam - niech się zastanawia jak taka pazerna jest i jesce zamiast pochwalic to na mnie ksycy... :evil: Twoja kolezanka Caya

Myślis? :roll: Znacy jak to?? Zabrała sikorkę i ją zezarła?? SAMA??? 8O Nie podzieliła się z koteckami???? 8O :evil:

kasik30

Post » Czw maja 12, 2005 21:42

kasik30 pisze:
elisee pisze:Siem nie psejmuj - zawse jakoś siem da! Wiem coś o tym. My tes mamy takom siatke a i tak udało mi sie złapać sikorke :twisted:

Myślis? :roll: Znacy jak to?? Zabrała sikorkę i ją zezarła?? SAMA??? 8O Nie podzieliła się z koteckami???? 8O :evil:

jak upolujesz pajaka to nie zabiera 8)
Bazylia
:wink:
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

[poprzednia][następna]