Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:http://upload.miau.pl/1/13653.jpg
Majorka pisze:Jesce jak... ale same mi nie chcom wpadać do gombki.![]()
Uwielbiam ten wątek.
kasik30 pisze::lol: A gołombka to Ci uplouje, ale wies, tak wirtualnie... bo Kasik ma jakomś gupiom siatke na balkonieI w oknie sypialni tes
I jak pozondny kot ma sobie popolować??
No jak??
Majorka pisze:Jak się Kasik wyspała w dzień, to może was do sypialni w nocy wpuści?
elisee pisze:Siem nie psejmuj - zawse jakoś siem da! Wiem coś o tym. My tes mamy takom siatke a i tak udało mi sie złapać sikorke![]()
Pańcia mi jom niestety zaraz zabrała wiec z obiadu nici. Za kare sięm nie pzyznam jak jom złapałam - niech się zastanawia jak taka pazerna jest i jesce zamiast pochwalic to na mnie ksycy...Twoja kolezanka Caya
kasik30 pisze:elisee pisze:Siem nie psejmuj - zawse jakoś siem da! Wiem coś o tym. My tes mamy takom siatke a i tak udało mi sie złapać sikorke![]()
Pańcia mi jom niestety zaraz zabrała wiec z obiadu nici. Za kare sięm nie pzyznam jak jom złapałam - niech się zastanawia jak taka pazerna jest i jesce zamiast pochwalic to na mnie ksycy...Twoja kolezanka Caya
Myślis?Znacy jak to?? Zabrała sikorkę i ją zezarła?? SAMA???
Nie podzieliła się z koteckami????
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 200 gości