Gosiagosia pisze:Kocimietka jest super. Zuzia szaleje z Fretka która ma Kocimietke w środku.
fajna zabawa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Kocimietka jest super. Zuzia szaleje z Fretka która ma Kocimietke w środku.
Marzenia11 pisze:Piękny ogród!!!![]()
![]()
kojące zdjęcia.. dla mnie ogród to wietrzenie głowy, chwila oddechu..
mir.ka pisze:Marzenia11 pisze:Piękny ogród!!!![]()
![]()
Przyjemnie jest posiedzieć wśród kwiatów. Ja lubię jak jest kolorowo i cały czas coś kwitnie. Nawet w taki ponury dzień jak dzisiaj wystarczy , że spojrzę za okno i widzę kwitnące rośliny.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Marzenia11 pisze:Piękny ogród!!!![]()
![]()
Przyjemnie jest posiedzieć wśród kwiatów. Ja lubię jak jest kolorowo i cały czas coś kwitnie. Nawet w taki ponury dzień jak dzisiaj wystarczy , że spojrzę za okno i widzę kwitnące rośliny.
A u nas piękny sloneczny dzień
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Kocimietka jest super. Zuzia szaleje z Fretka która ma Kocimietke w środku.
fajna zabawa
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Kocimietka jest super. Zuzia szaleje z Fretka która ma Kocimietke w środku.
fajna zabawa
Mnie się podobała ale Poli niestety nie. Za to uwielbia piłeczki wydające dźwięki ćwierkającego ptaszka i kumkającej żabki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości