Aj, jaki romantyczny obrazek

Moderator: Estraven
Anna2016 pisze:Poddaje się. Walka nie ma sensu. Wszystko skończy sie tak samo. Dobranoc.
jolabuk5 pisze:Ciociu Ewa.l i Ciociu MonikaMroz, dziękujemy, że przyszłyście z kotkami![]()
![]()
![]()
![]()
A Kitek ma rację Ciociu MalgWroclaw!
My już dawno po śniadaniu![]()
![]()
![]()
dla wszystkich
Sabcia
Marzenko, a czy ornipural podaje się też przy stłuszczeniu wątroby? Bo Calineczka była wczoraj kontrolnie u weta i ma okropną nadwagę oraz stluszczenie wątroby, a do tego kamienie i piasek w nerkach. Aha i jeszcze wyszedł jej dodatni test na FIV, za to nie wyszedł na kocią białaczkę. Wyniki dostanę pewnie za kilka dni, ale wstępną informację mam telefonicznie. Na razie podaję Calineczce dopyszcznie heparegen, ale gdyhy ornipural był lepszy... A dlaczego zastrzyk ornipuralu musi robić wet?
Tak się też zastanawiam, czy przy dodatnim FIV też jest wskazany interferon? Kitek i tak dostaje na białaczkę, więc moglabym dawać też Calineczce.
jolabuk5 pisze:W zastrzykach? Jak to znosi? Czytałam, że szczypie i powinno się podawać z lignokainą.
Ja się cały czas zastanawiam, czy przy stłuszczeniu też wskazany jest ornipural? Bo raczej słyszę o jego stosowaniu przy marskości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 831 gości