jolabuk5 pisze:My mamy szczurka, my! Fajne sąNajlepsze, jak je Duża na nowo pokropi walerianą

Sabcia
Oj, no takie świeżutko pokropione są najfajniejsze!

Muszę też odświeżyć mojego!
 Muszę też odświeżyć mojego!Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:My mamy szczurka, my! Fajne sąNajlepsze, jak je Duża na nowo pokropi walerianą

Sabcia

Muszę też odświeżyć mojego!
 Muszę też odświeżyć mojego!MaryLux pisze:mra mre mri mro mru mry
Lusia
mra mre mri mro mru mry
Kolumb
 Cześć MaryLux!
 Cześć MaryLux!  
Nul pisze:Nie mamy szczurka, ale mamy takie okrągłe legowiska fajowe! Dwa! Dwa legowiska na trzy koty? Hmmm... Nasza Duża nie zna matematyki...?

Bastet pisze:A my jedziemy już z Wrocławia do Jeleniej...
 (Jakbyś jechała z Dropsem lub Maćkiem to mniej przyjemnie by było. Im się zawsze "zachciewa" i .. nie jest to siusiu
  (Jakbyś jechała z Dropsem lub Maćkiem to mniej przyjemnie by było. Im się zawsze "zachciewa" i .. nie jest to siusiu  )
 ) .
 . 

.
 .  . Pokazuj koty !!!
 . Pokazuj koty !!!ewkkrem pisze:Bastet pisze:A my jedziemy już z Wrocławia do Jeleniej...
W towarzystwie dwóch kotków na pewno minie przyjemnie(Jakbyś jechała z Dropsem lub Maćkiem to mniej przyjemnie by było. Im się zawsze "zachciewa" i .. nie jest to siusiu
)
Jeśli chodzi o waleriankę to nie wiem, czy nie za dużo kropię. Najlepsza zabawa jest dopiero na drugi lub trzeci dzień.
Duża.
Ściurki są piękne
Drops
Edycja: Zaczęliśmy pisać zanim wstawiłaś zdjęcie. Ciocia, tam nie ma żadnego kotka.
Na słowo to nie wierzymy. Pokazuj koty !!!
Drops.

. Moja wyobraźnia widzi raczej łapkę ale ... uwierzę, że to uszko
 . Moja wyobraźnia widzi raczej łapkę ale ... uwierzę, że to uszko  

poleca.
 poleca.  
 MB&Ofelia pisze:Dzięki. Wygląda interesująco. Tylko dlaczego taki drogi!
Muszę go przemyśleć.

stronie
  stronie (AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 9 gości