Temple of Bastet*PL ♥ L & L w DS. Do zobaczenia Matrisiu...♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 05, 2020 15:08 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

jolabuk5 pisze:My mamy szczurka, my! Fajne są :D Najlepsze, jak je Duża na nowo pokropi walerianą :twisted:
Sabcia

Oj, no takie świeżutko pokropione są najfajniejsze! :201461 :piwa: Muszę też odświeżyć mojego!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie sty 05, 2020 15:08 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

MaryLux pisze:mra mre mri mro mru mry
Lusia

mra mre mri mro mru mry
Kolumb

Cześć kociaki! :1luvu: Cześć MaryLux! :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie sty 05, 2020 15:10 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

Nul pisze:Nie mamy szczurka, ale mamy takie okrągłe legowiska fajowe! Dwa! Dwa legowiska na trzy koty? Hmmm... Nasza Duża nie zna matematyki...?

A te legowiska to są genialne. Ja teraz będę miała jedno na 4 (!) koty! To dopiero kiepska matematyka! :strach:

A my jedziemy już z Wrocławia do Jeleniej...
Obrazek

Nie widać, ale tam w środku są czarne koty... Musicie uwierzyć na słowo... :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie sty 05, 2020 15:18 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

Bastet pisze:A my jedziemy już z Wrocławia do Jeleniej...

W towarzystwie dwóch kotków na pewno minie przyjemnie :D (Jakbyś jechała z Dropsem lub Maćkiem to mniej przyjemnie by było. Im się zawsze "zachciewa" i .. nie jest to siusiu :twisted: )

Jeśli chodzi o waleriankę to nie wiem, czy nie za dużo kropię. Najlepsza zabawa jest dopiero na drugi lub trzeci dzień 8) .
Duża.

Ściurki są piękne :1luvu:
Drops :D

Edycja: Zaczęliśmy pisać zanim wstawiłaś zdjęcie. Ciocia, tam nie ma żadnego kotka :placz: .
Na słowo to nie wierzymy :evil: . Pokazuj koty !!!
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie sty 05, 2020 15:37 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

ewkkrem pisze:
Bastet pisze:A my jedziemy już z Wrocławia do Jeleniej...

W towarzystwie dwóch kotków na pewno minie przyjemnie :D (Jakbyś jechała z Dropsem lub Maćkiem to mniej przyjemnie by było. Im się zawsze "zachciewa" i .. nie jest to siusiu :twisted: )

Jeśli chodzi o waleriankę to nie wiem, czy nie za dużo kropię. Najlepsza zabawa jest dopiero na drugi lub trzeci dzień 8) .
Duża.

Ściurki są piękne :1luvu:
Drops :D

Edycja: Zaczęliśmy pisać zanim wstawiłaś zdjęcie. Ciocia, tam nie ma żadnego kotka :placz: .
Na słowo to nie wierzymy :evil: . Pokazuj koty !!!
Drops.

No to Dropsik i Maciek to Ci takie śmierdziuszkowe niespodzianki robią... :roll:

Ejjj, no Dropsio no co Ty! Ciotce Bastet nie wierzysz?
Patrz, tu jest kotek:
Obrazek

Lepiej się nie da. Uruchom wyobraźnię :) :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie sty 05, 2020 16:01 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

No dobra :D . Moja wyobraźnia widzi raczej łapkę ale ... uwierzę, że to uszko :twisted:
Pozdrawiam, Ciociu <3
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie sty 05, 2020 16:21 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

Bastet pisze:Ewkkrem, my też MAMY! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Kto też ma szczura? :201461

Ciocia Bastet. To nie jezd ściur! To śmiordząca myś! Nie rozumię dlaczemu Duże nie umią poznać ściura od mysi!
Książniczka Ofelja machająca-z-oburzenia-ogonkiem

Ekhm... Czy mogłabym poprosić niekoniecznie w tej chwili o fotę tego niebieskiego transportera stojącego na podłodze wagonu? To jest sam plecak czy z funkcją torby?
Mam dla Czarnidełka plecako-torbę na kółkach z Tchibo i szukam zamiennika bo powoli mi się zużywa. Chyba za często używany. A w Tchibo nie planują wznowienia, niestety :placz:
Duża
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 05, 2020 17:25 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

Kochana Ofelko, z pewnością masz rację. Nie może być inaczej, skoro jesteś koteczką, a do tego księżniczką! :201461

A ten transporter to transporter Liso z firmy Ibiyaya. Jest genialny. Mocny, zwrotny, na kółeczkach, z rączką. Ma funkcję plecaka. Żaden mój poprzedni nie był tak solidny. Służy mi już 4 lata, a wygląda jak nowy i zachowuje swój kształt. Nic się z nim nie dzieje. Jest też dość przestronny. I ma udźwig do 10 kg. Jest to dość istotne w obliczu mojej ciężkiej artylerii Matrisiowej, ważącej w porywach 7,8 kg. Mój pocisk :roll: poleca.

Tu jest w wersji brązowo-pomarańczowej: https://bigcats.pl/transporter-3in1-lis ... p-919.html
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie sty 05, 2020 17:43 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

Dzięki. Wygląda interesująco. Tylko dlaczego taki drogi! :placz:
Muszę go przemyśleć.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 05, 2020 17:54 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

MB&Ofelia pisze:Dzięki. Wygląda interesująco. Tylko dlaczego taki drogi! :placz:
Muszę go przemyśleć.

Podrożał, odkąd go kupowałam. Wcześniej był po 249 zł. Też drogi. Ale wart swojej ceny.. :(
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie sty 05, 2020 18:07 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

MB&Ofelia, mam namiary na panią, od której kupowałam mój. Ona sprowadza te transportery chyba z Tajwanu. Ona może mieć trochę taniej, bo jest bezpośrednim importerem. Dowiem się, po ile, jeśli chcesz.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie sty 05, 2020 20:14 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

Ciociu, Ciociu... byłaś tak blisko od nas...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 05, 2020 20:19 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

Matulu, czemu jestem aż na 3 :strach: stronie
On ale fakt ja sama zajęta swoim dokacaniem teraz niż innymi wa5kami
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie sty 05, 2020 21:56 Re: DT u Bastet. Matriś, Tosia i Goście, Goście! ♥

Też się zameldujemy :201461 :201461 :201461
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]