agusialublin pisze:Cześć Wesoła Rodzinko![]()
jesteśmy i my![]()
Witajcie Agusiątka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Cześć Wesoła Rodzinko![]()
jesteśmy i my![]()
barbarados pisze:Jesteśmy
Ewa L. pisze:Jak tam dzisiaj zwierzorki się czuja i jaka pogoda u was ?
U nas słoneczko świeci, blękitne niebo z malymi prawie przezroczystymi chmurkami.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jak tam dzisiaj zwierzorki się czuja i jaka pogoda u was ?
U nas słoneczko świeci, blękitne niebo z malymi prawie przezroczystymi chmurkami.
U nas nawet ciepło, deszcz już nie pada, na zewnatrz byłam tylko na chwile narwać Rudzi perzu bo miaukoliła pod drzwiami ,zeby ja puścic na trawę ,a trawy ozdobnej, która zwykle je, prawie nie ma bo wyschła![]()
Tofik o północy zrobił mi pobudkęJuz przysypiałam jak usłyszałam ,ze któreś zbiera na cofkę, to był Tofik. Dobrze chociaż ze nie zrobił tego z parapetu , na którym spał, albo na fotel pod oknem, tylko kulturalnie na podłogę
![]()
Axelek jak zwykle rozrabia od rana, koty nie chca sie z nim bawić, prócz Elenki to zaczepia Maxa, któremu nawet wyjadł z miski resztkę mokrego, a co się miało zmarnować
agusialublin pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jak tam dzisiaj zwierzorki się czuja i jaka pogoda u was ?
U nas nawet ciepło, deszcz już nie pada, na zewnatrz byłam tylko na chwile narwać Rudzi perzu bo miaukoliła pod drzwiami ,zeby ja puścic na trawę ,a trawy ozdobnej, która zwykle je, prawie nie ma bo wyschła![]()
Tofik o północy zrobił mi pobudkęJuz przysypiałam jak usłyszałam ,ze któreś zbiera na cofkę, to był Tofik. Dobrze chociaż ze nie zrobił tego z parapetu , na którym spał, albo na fotel pod oknem, tylko kulturalnie na podłogę
![]()
Axelek jak zwykle rozrabia od rana, koty nie chca sie z nim bawić, prócz Elenki to zaczepia Maxa, któremu nawet wyjadł z miski resztkę mokrego, a co się miało zmarnować
![]()
![]()
![]()
![]()
Miruś bo z parapetu jest większe pole rażenia![]()
tego się obawiałam , na szczęście ominęła mnie ta wątpliwa przyjemność
Axelek ma pewnie trotyl w dupce
agusialublin pisze:Ja nie mam żadnego kwiatka![]()
Odkąd zamieszkała z nami Rysia a później Pysion musiałam kwitki rozdać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości