chociaż nie sądzę, żeby płacili czymś poza ewentualnym dobrym słowem za udział w reklamie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:W tym samym czasie Mić poprawia w domu nerkową karmę Cosi Whiskasem albo KK w galaretce, bo teraz moje koty jedzą badziew, w którym jest minimalna ilość mięsa. Ano dlatego, żeby podkradający Mić z galaretki miał dużo wody no i minimum mięsa. Wszędzie dosypuję Ipatikine, żeby obniżyć Micia fosfor, który przy okazji obniżają sobie dziewczynki![]()
czitka pisze:Gretta, dzięki za zainteresowanie!
Hills przećwiczony, Mić jeść nie będzie, Animonda nerkowa też be. (...)
Marcelibu pisze:czitka pisze:Gretta, dzięki za zainteresowanie!
Hills przećwiczony, Mić jeść nie będzie, Animonda nerkowa też be. (...)
A Trovet suchy "nerkowy"?
czitka pisze:Taaaa....
Felin, to nie ta jabłonka, ta się nie łamie![]()
A Czitusia jest szczuplutka, tylko tak może się napuszyła do zdjęcia, no![]()
Marcelibu, dobrze liczysz!![]()
Ja już o tym myślę od dwóch tygodni, ale jeszcze nie ośmieliłam się napisać, bo się ze mnie wszyscy śmieją![]()
Nie do końca dokładnie, to uzupełnijmy. No listopad długi, ale tam jest święto po drodze, to jakoś może trochę wolnego, ale tak czy inaczej listopad jeszcze wiosny nie wróży. Ale grudzień tak! Od któregoś tam, chyba 23-ciego, mamy dni coraz dłuższe i to jest pierwszy sygnał! Styczeń wprawdzie długi, ale koty, takie wolnożyjące albo luzem wychodzące już się zbierają na poważne narady. Siedzą i milczą. W tym samym miejscu o tej samej godzinie. Serio. Wąchają powietrze. Będzie niedługo marzec, one dzielą rewiry, mierzą siły przeciwnika, rozglądają się gdzie mieszkają kotki. Wymieniają informacje sobie tylko znanym językiem i rozchodzą się. Następnego dnia tak samo. Tak też robił mój Mić Pierwszy, wychodził zawsze o 16.47 na zebranie koło transformatora.
A luty to już w ogóle....Wiosna w powietrzu, słońce inaczej świeci, śnieg się cudownie skrzy i plackami roztapia, i tak wszystko inaczej pachnie. Ziemia też. Luty to pikuś!
No, to już niedługo, mówię Wam, to jeszcze chwila, przeleci błyskawicznie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości