Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:I ja witam Lilę
InkaPigulinka
Rilla07 pisze:Hej![]()
Ja jestem wielką zwolenniczką dokocenia m.in dlatego, że ... Muszeron przestał nas gryźć![]()
Lila cudnie się bawi, z drugim maluchem to by była dopiero zabawa
Miziaki dla ślicznotki
Aiivilis pisze:
No właśnie energia szłaby na drugiego kota nie na nasXD
Ale nie przekonam Niedźwiedzia, o zawzięty jest strasznie i nie rozumie, że wcale drużej drugi kot nas nie wyniesie ani jedzeniowo ani żwirkowo, kuwete kupiłam dużą na dwa koty jest ok. Poza tym samotny kot to jak samotna kobieta dużo je, w towarzystwie jest wiele innych fajnych rzeczy do robienia....
Tak bym chciała jakiegoś brzydala czarnego.
Aiivilis pisze:Ja kupuję mojej karmę Bąbel albo Winston, puszka 400g wystarcza nam na tydzień to jest koszt 3 zł max.
Do tego sucha karma która kupiłam jeszcze w maju,wymieszany Whiskas, Kitty kat, karma dla juniorków której dostałam woreczek od pana w zoologiku jak tylko usłyszał że przygarnęłam biedę i w Rossmanie kupiłam jeszcze suchą karmę kilogram, w sumie miałam jakieś 3 kg karmy z czego zostało mi jeszcze całe metalowe pudełko z Whiskasa które kiedyś były w takich promocyjnych paczkach z saszetkami, czyli suchą wykluczam bo Lila zjada ją jak juz mokrej wie ze nie wyprosi.
I raz w tygodniu Niedźwiad kupuje jej saszetkę jako smakołyk, jedzenie dla niej kosztuje nas taaaaaaaaaaaaaak malutko ze az mnie to dziwi dla drugiego kota to w sumie tylko puszke musiałabym dokupić tylko a to jest 12 zł miesięcznie. Żwirek mam silikonowy opakowanie na dwa koty wystarczyć ma na miesiąc. Ja od maja kupiłam dopiero drugie i to w lipcu jeszcze i mam go połowę taki wydajny.Koszty są maleńkie a on i tak nie chce drugiego kota....
siljestene pisze:Ja na samym początku zamówiłam Ince taki pakiet, możesz spróbować
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ten/348129
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 44 gości