Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:ja się od Was wiele nauczyłem , w końcu to dopiero mija 7 miesięcy od pierwozakocenia
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:ja się od Was wiele nauczyłem , w końcu to dopiero mija 7 miesięcy od pierwozakocenia
Mnie za 3 mieś i 9 dni minie 3 latka od zakocenia
Spilett pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:ja się od Was wiele nauczyłem , w końcu to dopiero mija 7 miesięcy od pierwozakocenia
A mnie 21 XII minęło... 4 miesiące![]()
kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:ja się od Was wiele nauczyłem , w końcu to dopiero mija 7 miesięcy od pierwozakocenia
pamiętam jak czytałem o zakręconej dziewczynie co to kota do plecaka chowała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze:Spilett pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:ja się od Was wiele nauczyłem , w końcu to dopiero mija 7 miesięcy od pierwozakocenia
pamiętam jak czytałem o zakręconej dziewczynie co to kota do plecaka chowała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmm, któż to taki?!
Spilett pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:ja się od Was wiele nauczyłem , w końcu to dopiero mija 7 miesięcy od pierwozakocenia
Myszolandia pisze:ja to już bym się zarejestrowała w 2006 r jak Miśka do nas przyszła,ale jakoś wtedy jeszcze zielona w necie byłam i zeszło trochę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 36 gości