Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 14, 2013 23:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

jestem :)
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Sob gru 14, 2013 23:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Nadal uważam ,że "persoholicy " mogą być przez "ch", ale skoro się upierasz... :mrgreen:

Amelka ma skomplikowany charakter Shiro: ona chce być persem wychodzącym.
To nie jest łatwe...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob gru 14, 2013 23:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

No to czytamy dalej.
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

Post » Sob gru 14, 2013 23:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

kotkins pisze:E, Aniado nawet się nie poczułam olana, bo co tu pisać w owym temacie?
Ja Ci uprzejmie doniosłam jeno...

Jak będzie więcej czasu - pokonwersujem.
Idę ubierać księgarnianą choinkę, sprzedawać wszak trzeba i w zalanej.
W związku z dopadłym pechem (zalanie księgarni, punkty , które "uciekły" z kotkinsowego kontraktu) idziemy sobie potem Z Małżem na obiad do knajpki i ŻADNYCH KOTÓW!!!

Czy ona nie przypomina Wam nieco choinki???

Obrazek

...albo śnieżynki, albo aniołka ??

I czemu wygląd bywa TAK mylący..?

Obrazek

PS: Wyjaśnienie dla niezorientowanych w temacie — to mistrz Pai Mei z filmu „Kill Bill”.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie gru 15, 2013 0:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

No tak - dla ludu pracującego miast i wsi :ryk: dopiero trzecia abo i czwarta strona została na powitanie nowego wątku :mrgreen: kto wymyślił pracę na popołudniową zmianę w sobotę ? przecież te dzisiaj wyprodukowane herbaty i tak nie znajdą się we Francji na świątecznych stołach

Rudo - bura banda pozdrawia arystokratyczne kotkinsowo / co z tego , ze arystokracja z odzysku - wygląd się liczy /. I na wejście :love: :love: :love: :love: :love: :love: - po jednym dla każdego czterołapnego kotkinsa :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie gru 15, 2013 14:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

3Strona
To twoja wina kotkinks bo nowy watek zalozylas calkiem znienacka!!
Ostatnio edytowano Nie gru 15, 2013 17:47 przez fenek_k, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Nie gru 15, 2013 14:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Jej - juz 3-cia strona 8O Witam sie i zabieram do czytania!

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Nie gru 15, 2013 17:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Trzecia nie trzecia też jesteśmy
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Nie gru 15, 2013 18:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

No tak, my jesteśmy - a Kotkinsa nie ma :evil:
Kotkinsie, nie mów, że w niedzielę pracujesz!!!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie gru 15, 2013 18:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Nie, MB, nie pracuję.
Uprawiam coś, co się nazywa "życie osobiste" bo wyobraź sobie nie wszystko i nie zawsze robię tu na forum, publicznie.
Czasem bywam w towarzystwie rodziny i przyjaciół - nie mam wtedy czasu ani chęci pisać na forum.
Była już kiedyś mowa o tym , obie z Aniadą pisałyśmy o wywieraniu presji, naciskaniu i o " napisz felietonik, dlaczego nie ma nic na blogu" itp.
Nie ma bo nie.

Jak będzie chęć/czas/ wena to będzie coś na forum.
Bo ja nie mam obowiązku, a jedynie przyjemność dzielić się moimi kocimi i nie tylko sprawami z przyjaciółmi stąd.
I jeśli ma to pozostać przyjemnością to nie będzie nigdy obowiązkiem...co wyklucza naciski , presję itp.

Melon mówi ,że nie powinnam pisać "przyjemność" ale "przyjamność".
Hmmm...

Czy u Was też taki mięsny szał?
U nas się wszyscy podniecają jako te szalence na krojonego właśnie królika. Królik jest według mnie taką wielką myszą. I dlatego wywołuje w perskich łowcach istny szał.
Wszyscy chodzą po desce do krojenia, a co bardziej zdesperowane osobniki są skłonne wsadzić łapkę pod nóż żeby w ten pełen poświęcenia sposób ZDOBYĆ mięso.
Tylko Fio ma odmienny pogląd na polowanie.
Ona siada przy mnie i paczy. Jeśli się zagapię i nie poczęstuję tej łowczyni to wspina się na mnie z swoim "...nnnnooo miauuu..." i wbija w moje udo pazurki. I to jest argument nie do odparcia! Cztery szpile wbite w ciało przekonają każdego, że kici się należy kawałek wielkiej myszy.
Dostali.
Zjedli, Fio podczas jedzenia pomrukiwała groźnie bo Lalek ma zapędy złodziejskie a i Leoś troszkę też i pchali noski w jej miseczkę. Bo sami połknęli bez zbędnego przeżuwania swoje porcje i wymyślili ,że można by się poczęstować fioninym.
Zjedli.
Potem posiedzieli podczas naszego obiadu i pouprawiali hipnozę - skutecznie, bo każdy coś dostał.
Jamnik , mistrz w żebractwie chodzonym (to tupanie psich łapek...) też otrzymał.
Zjedli.
I teraz śpią.
Dobrze wykonali obowiązki kotów i psów domowych: zjedli, zrobili co trzeba w kuwecie (nie wszyscy w niej właśnie...) i teraz śpią.
Znaczy, przepraszam :oni pracują nad futrem.
Przecież nie od dziś wiadomo ,że dla Kotkinsa futra stada są synonimem jego urody i dobrostanu.
No to pracują, a ja w pracy nie przeszkadzam.
Tak pracują:

Fio na poduszce

Obrazek

Leoś przedświąteczny

Obrazek

Amka ...ile ona ma futra!

Obrazek

Amka jest BRUDNA.
Ale szczęśliwa...
Gdzieś się zapodział Lalisław, muszę poszukać gdzie też pracowicie śpi.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie gru 15, 2013 18:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Wyobraziłam sobie Melona obrastającego Amelczynym futrem :lol: Czemu Amelki, zabijcie, nie wiem, ale wyglądał cuudnie - w tzw przedświąteczny imydż się wpasował.
edit - literówki
Ostatnio edytowano Nie gru 15, 2013 18:43 przez Bolkowa, łącznie edytowano 1 raz

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie gru 15, 2013 18:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Jakby co to króliki są w kauflandzie w cenie nie porażającej.
A w Lidlu jeszcze dzisiaj cuda typu perliczki, bażanty i przepiórki. Mrożone niestety.
Małą Czarna Carmen pyta, czy jak przytupta do Kotkinsowa to dostanie miąso od Cioci Kotkins. Ofelia wolałaby chrupy :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Nie gru 15, 2013 18:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Melon tez sie zapodzial?... Moze znajdziesz przy okazji poszukiwania Lalislawa... Pliiiz?...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Nie gru 15, 2013 19:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

kotkins pisze:
Leoś przedświąteczny

Obrazek

No właśnie, jak to właściwie jest z poinsecją? U kotkinsa to podejrzewam, że sztuczna :twisted: ale ja dostałam prawdziwą i nie mam pojęcia co z nią zrobić, żeby jej koty nie dosięgły.... faktycznie trująca jest? Macie jakieś patenty?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie gru 15, 2013 19:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- anoniomowi persoHolic

Też słyszałam że jest trująca i to mocno. I też posiadam sztuczną (tzn. nie całą, tylko bukiecik ze sztucznych kwiatów tejże).
Hmmm... Może by włożyć pod szklany klosz? Albo sprezentować dalej - komuś kto nie ma kota?
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]