casica pisze:On jest na nas obrażony, tak bardzo, że już nie wiem co mam z tym zrobić![]()
jest na emigracji wewnętrznej i nie rozmawia z nami.
Znam to, przerabiałam z Sonią wiele razy. Ale w końcu zawsze się jakoś dogadałyśmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:On jest na nas obrażony, tak bardzo, że już nie wiem co mam z tym zrobić![]()
Amica pisze:casica pisze:On jest na nas obrażony, tak bardzo, że już nie wiem co mam z tym zrobić![]()
Znam to, przerabiałam z Sonią wiele razy. Ale w końcu zawsze się jakoś dogadałyśmy
Birfanka pisze:Sie witam w nowym watku
casica pisze:A ten dusi to w sobie, kot introwertyk![]()
Slonko_Łódź pisze:Nie dusi w sobie tylko cwanie wykorzystuje sytuację, żeby się objeść do rozpękuBo otóż Kochani, Druid sobie swoich Dużych owinął wokół serdelowatego palucha i manipuluje nimi jak chce. A najciekawsze, że się dają
Inteligentni, świadomi ludzie patrzą w oblicze Księżyca (w pełni) i widzą zabiedzoną, smutną mordeczkę skrzywdzonego introwertyka
skaskaNH pisze:Słonko, zua kobieta z Ciebie, oj, zua![]()
Był cień nadziei, ze i Justyn, i Druid skorzystają na tej sytuacji (tzn. jeden będzie mógł znowu swobodnie dokarmiać, a drugi - no coż, po prostu konsumować), zawalony świat im się odbuduje- a tu przyszła taka wredota i zdemaskowała![]()
Duszek686 pisze:zaglądam![]()
I na te foty czekam![]()
zwłaszcza tej Drużyny pod drzwiami
casica pisze:leżał owinięty wokół mojej stopy i delikatnie obgryzał mi duży palec stopy.
casica pisze:Po rozpyleniu pet remedy, Zawieszka przeszczęśliwa zaczęła się tarzać po ławie, Ryśka patrzyła na nią jak na kogoś kto stracił zmysły, a Druid zwiał
Bolkowa pisze:Kilka dni bez komputera i jak ślepiec się poruszam. Doczytałam sumiennie XIIczęść, instaluję się w XIVtej. przez chilę wpadłam w popłoch że trz.....a mi umknęła.
jozefina1970 pisze:casica pisze:Po rozpyleniu pet remedy, Zawieszka przeszczęśliwa zaczęła się tarzać po ławie, Ryśka patrzyła na nią jak na kogoś kto stracił zmysły, a Druid zwiał
Gdzieś czytałam (to chyba było do Calma w kontakt), że czasami może też wzmagać kocią agresję, nie wiem ile w tym prawdy.
casica pisze:feliway)
casica pisze:Ale raz zastosowałam relanium,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 16 gości