anulka111 pisze:I galaretkeDorota pisze:anulka111 pisze:Chyba nie da,bo my wczoraj sosik tylko wyjedlismy![]()
Gucio lubiacy sosik
I galaretke?![]()
M.
A pasztecik?
Inka smakosz
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:I galaretkeDorota pisze:anulka111 pisze:Chyba nie da,bo my wczoraj sosik tylko wyjedlismy![]()
Gucio lubiacy sosik
I galaretke?![]()
M.
anulka111 pisze:Pasztetów nie jadamy- za malo sosiku majaPasztet lubi jesc Personel.
Gucio smakosz![]()
Dorota pisze:anulka111 pisze:Pasztetów nie jadamy- za malo sosiku majaPasztet lubi jesc Personel.
Gucio smakosz![]()
![]()
![]()
![]()
tosiula pisze:Pozdrawiamy cie Mr7u, z balkonu
Dorota pisze:tosiula pisze:Pozdrawiamy cie Mr7u, z balkonu
Odpozdrawiam![]()
My prawie na balkon nie wychodzimy, bo Duzej zimno![]()
Mru
tosiula pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:Pozdrawiamy cie Mr7u, z balkonu
Odpozdrawiam![]()
Mru
To powiedz Dużej by ciepłe majtki i skarpety założyła. Przecież jest ciepło, u nas Duzi podlewają trawę na balkonie jeszcze byśmy mieli gdzie leżakowaćNa balkonie jest suuuuupeeeer!
Ratek
Avian pisze:Hej Mru
A ja dziś hulam w ogrodzie - Duza pierze Grocha, mam ze dwie godziny spokoju![]()
Gag spod sosenki
Dorota pisze:tosiula pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:Pozdrawiamy cie Mr7u, z balkonu
Odpozdrawiam![]()
Mru
To powiedz Dużej by ciepłe majtki i skarpety założyła. Przecież jest ciepło, u nas Duzi podlewają trawę na balkonie jeszcze byśmy mieli gdzie leżakowaćNa balkonie jest suuuuupeeeer!
Ratek
Cieplych gaci brak. Skarpety sa.
Ja mam na balkonie "tapczan" ze skrzynki po owocach![]()
wiec sie nie przeziebie.
Mru
Caragh pisze:Buziak dla Przystojniaka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości