Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
outstar pisze:zsocjalizowanego kota po zdrowych rodzicach.
outstar pisze:Cześć Szariwari,
Mimo paru godzin spędzonych w samochodzie kiedy dojeżdżaliśmy do nowego domu ani razu nie narobił ani do transportera, ani w domu poza kuwetę - którą oczywiście z głupoty kupiłam za dużą i musiałam dorobić do niej prowizoryczne schodkiMimo to od razu wiedział, co, jak i gdzie. Bardzo szybko się do mnie przyzwyczaił, śpi mi na kolanach i zachowuje się jak piesek, chodząc wszędzie za mną i za mężem. Do tego z gamonia którego spotkałam po raz pierwszy (jego brat był strasznym urwisem, a on miał opinię bardzo spokojnego) zrobił się hiperaktywny i nawet jak są goście w domu to nic się nie boi, lata między nami i bawi się wszystkim, co mu dajemy. Jedyne, co mnie martwi to kwestia mycia, ale wczoraj już zaczął robić te myjne szpagaty - co prawda jeszcze się przewraca podczas i nie za bardzo mu to wychodzi, ale jest postęp
wistra pisze:Koty nie zyja poziomo, a pionowo. Moglyby zyc na 20m2, jakby mialy np. drapak do sufitu, albo mozliwosc wskakiwania na szafy i szafki.Takie mieszkanie, jakie macie, dla dwoch kotow wcale nie jest za male. To nie dog niemiecki
Ale to oczywiscie Wasza decyzja
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 36 gości