Borys po prostu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 19, 2013 13:51 Re: Borys po prostu

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 19, 2013 16:55 Re: Borys po prostu

Na dworze szaro, buro i ponuro... w Szkocji całkiem szkocka pogoda dzisiaj. I nawet kocurzysko szkockie śpi w kratkę :) Snuje się: wyro- micha, wyro- micha... kolana wreszcie. Trochę pomędzi, w kompie pogrzebie, chłopakom coś zagrabi, klocki rozwali.... ale bez normalnego entuzjazmu, raczej ziewająco :)
Przybył łaskawie posłuchać jak dzieciaki śpiewają http://www.youtube.com/watch?v=tZUcCRzwHtY i przed chwilą zawinął się na górę... pewnie znowu moją poduszkę okupuje :)

memorki

Od: Sob wrz 21, 2013 8:12

Post » Sob paź 19, 2013 17:57 Re: Borys po prostu

U nas jest tak samo buro,ponuro i zimno a do wiosny tak daleko

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Sob paź 19, 2013 18:25 Re: Borys po prostu

Oj, też bym chciała, żeby mój Winston się trochę posnuł, wskoczył na kolanka i dał się pomiziać. :) Cały dzień szaleje, dzisiaj wyjątkowo zajął się skórzaną myszką, która jeszcze tydzień temu w ogóle nie wzbudziła jego zainteresowania. Skąd on ma tyle energii? 8-O

Ach... no i straszny przystojniacha z Borysa, a ten jego "wąsik" pod nosem... ;)
Moja biała śniegowa kuleczka - Winston: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... 19&start=0 :1luvu:

truflova

Od: Pon paź 07, 2013 10:09

Post » Nie paź 20, 2013 11:01 Re: Borys po prostu

U nas dzisiaj wyjątkowo szaro-buro i mokro :evil:
Nikomu nic się nie chce, pewnie to taka jedna z niedziel, co przeleci przez palce :evil:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie paź 20, 2013 19:19 Re: Borys po prostu

Słoneczko podsyłamy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie paź 20, 2013 21:39 Re: Borys po prostu

MaryLux pisze:Słoneczko podsyłamy

Za każdy promyczek dziękujemy :ok:

Lało calutki dzień. Nic tylko zabarykadować się w domu :piwa:

Borys pokusił się dzisiaj i wyściubił nosa z chałupy. Galopem nawet wyszedł :lol: Zdziwiony przeogromnie bo mokro :lol: Posiedział w rabatkach pięć minut i zwiał do domu z trzęsącym się tyłkiem bo mewa śmiała przylecieć do karmnika. A mówiłam mu że pada, mówiłam też że kukuły zza szyby są za duże żeby na nie polować... ale książe pan wie lepiej :wink:
Doprowadził się do stanu używalności na moich kolanach szelma jeden :twisted: ale zostało mu wybaczone bo pomagał po tym strzyc chłopaków. Armagedon :!: We trzech na jednym krześle... bo przecież żaden nie może być gorszy, zazdrośniki wstrętne :lol:
Chłopaków załatwiłam niemal na łyso... na dłużej starczy :wink: Kocur nie zgłosił sprzeciwu że maszynka go ominęła :mrgreen:
Teraz frędzel jeden śpi w namiocie poobkładany dziećmi. Piżama party se zrobili i biwakują dzisiaj na podłodze :) Może moje łóżko dzisiaj pozostanie tylko moje :D

memorki

Post » Pon paź 21, 2013 11:33 Re: Borys po prostu

Udało mi się wyprosić borysowe fotki z wczesnego dzieciństwa. Z mamą i młodszą siostrą :)
Wzruszyłam się, takie słodkie puchate kuleczki były a teraz kocur pełną paszczą po chałupie się panoszy :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I Borysowa siostra solo... tak pięknie zapozowała dziecina że w ochach i achach się rozpływam :1luvu:
Obrazek

Życzymy miłego dnia czytającym nasz wątek :D

memorki

Post » Pon paź 21, 2013 11:35 Re: Borys po prostu

memorki pisze:Udało mi się wyprosić borysowe fotki z wczesnego dzieciństwa. Z mamą i młodszą siostrą :)
Wzruszyłam się, takie słodkie puchate kuleczki były a teraz kocur pełną paszczą po chałupie się panoszy :1luvu:
Obrazek

nie dziwię się, ze się zakochałaś :) na żywo rozczula jeszcze bardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pon paź 21, 2013 11:45 Re: Borys po prostu

Sarah DeMonique pisze:
memorki pisze:Udało mi się wyprosić borysowe fotki z wczesnego dzieciństwa. Z mamą i młodszą siostrą :)
Obrazek

nie dziwię się, ze się zakochałaś :) na żywo rozczula jeszcze bardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To prawda na żywo to niezapomniane chwile. Miałam możliwość kociaki odwiedzić dwa razy przed adopcją. Raz kiedy były całkiem maleńkie i widziałam tylko z daleka, nie chciałam kici stresować. Kolejnym razem podjechałam kiedy już buszowały. Zawoziłam wsparcie w saszetkach dla karmiącej ;) Nasz transporterek, kocyk żeby zapachami mamy przesiąkły a po kilku tygodniach odebrałam już jako mojego najmojszego kocura :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

memorki

Post » Wto paź 22, 2013 20:23 Re: Borys po prostu

memorki pisze:I Borysowa siostra solo... tak pięknie zapozowała dziecina że w ochach i achach się rozpływam :1luvu:
Obrazek

:D

Cudne zdjęcie :1luvu:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Śro paź 23, 2013 16:55 Re: Borys po prostu

Jeju ale śliczności

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Śro paź 23, 2013 17:55 Re: Borys po prostu

Jakie urocze kocisko! :)
A zdjęcie w poście głównym świetne - taki koci telewizor :D

Zresztą borysowa siostra też niczego sobie przypozowała :)
Obrazek

Gsk

Od: Czw wrz 19, 2013 12:27

Post » Czw paź 24, 2013 11:22 Re: Borys po prostu

Witamy się dzisiaj mega fochem 8O
Kocurowi się pozajączkowało I od wczoraj się do mnie nie odzywa :(
A było tak: Wywaliłam go z sypialni. Został wyrzucony za podgryzanie mnie. Bawiłam się z nim wędką z myszką a on w którymś momencie stwierdził że moja ręka jest bardziej apetyczna. Zmieniłam zabawkę ale I tak wolał moją rękę. Postanowiłam się obrazić I nie bawić ale Borys I tak polował na mnie. Wyniosłam go więc z pokoju I zamknęłam drzwi. Obraził się śmiertelnie I gdyby wzrok mógł zabić to mnie by pewnie spopieliło na miejscu. Wieczornych mizianek nie było. Udawał że śpi. Kiedy okryłam kocykiem pomruczał ale w kocyk, nie do mnie. Dzisiaj nadal fochujący nasikał mi w łazience koło muszli. Pierwszy raz nie użył kuwety. Dziwne tylko że w kiblu nasikał, on kibel bardzo lubi :?
No I co z tym fochowiczem począć, macie jakieś sugestie?

memorki

Post » Czw paź 24, 2013 17:45 Re: Borys po prostu

Wymiziaj na siłę, albo przekup, albo padnij na kolana i błagaj o przebaczenie :ryk:
Obrazek Obrazek

ab.

[poprzednia][następna]