Wprawdzie zza kratek transporterka, ale urok osobisty Felicji potwierdzam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:immunodol trochę zabija cenowo i czasem ciężko go podać , jak coś - mogę się podzielić betaglukanem z laboratorium natury - zawartość jednej kapsułki na dłuuuugo wystarcza
czarno-czarni pisze:w aptece "ludzkiej"
tu więcej informacji
http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-pro ... 11261.html
Gibutkowa pisze:Jak ma to być normalna dawka to 1/4 kapsułki do mokrego jedzenia raz dziennie (ludzki beta glikan - ten dokładnie to 4-5 dawek kocich). Moja Franciszka dostaje całą kapsułkę dziennie ale ona jest FIVkiem.
Jakbyś potrzebowała na już to mogę Ci dać kilka zanim sobie kupisz/zamówisz. Jest taka apteka na Olszewskiego, między pocztą i Społem - oni zamawiają jeśli nie mają i na drugi dzień już jest do odebrania.
Thorkatt pisze:Felicjo, za zdrówko i proszę Dyżych nie martwić, boś piękna i słodka .
Pako pisze:Thorkatt pisze:Felicjo, za zdrówko i proszę Dyżych nie martwić, boś piękna i słodka .
Przytulałam i głaskałam - a Ona wcale się nie bała - jest naprawdę niezwykłą koteczką![]()
Mojej Molly pomaga immunodol, też czasami leci jej z oczka (ma tylko jedno), a po ok. 2 tyg. kuracji na kilka miesięcy mamy spokój
jessi74 pisze:taka oto panna mieszka u nas, żem się nie przyznawał, bo wstyd , Mjetek
dziwna Ona, tchórz, szybko biega, piszczy, rozgryza zabawki i najcześciej siedzi na szafie aaa i płacze, bo nie może wychodzić na podwórko
Mrunia to jest git kumpela, paczta co ona umi, szacun
przyniosła mi prawdziwe zabawki
jeszcze kiedyś Dużej przyniosła prawdziwą myszkę, ale zdjęcia nie mamy, bo duża odwinęła myszkę z kocyka i gdzie pobiegła![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 192 gości