Kulek Pomponiusz w Toruniu rządzi...!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 11, 2013 16:30 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

Jaki piękny kocio :1luvu:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Czw lip 11, 2013 18:17 Re: Lubelskie: niedowidzący Miziak Przytulaczek :)

Bagienka pisze:Witajcie kochani,
ja taka trochę odcięta jestem w okresie wakacji od "życia", a tutaj tyle się dzieje... :oops:

Miziaczek Przytulaczek - imię jak najbardziej akuratne :ok:

Jest tak: do końca wakacji nie uda mi się podskoczyć do miasta, żeby ogarnąć aparatem koteczka. Niestety, taki los - siedzę na wsi z dziećmi, mam 24h/dobę pod opieką osobę niepełnosprawną, więc jak już, to we wrześniu wystartuję :?

Kocio mieszka w boksie, są tam jeszcze dwa koteczki (były pod koniec czerwca): kicia piękna tri - śliczna, fotek nie mam. Miała robione przez osobę, która współpracuje z Panią wet. i wiem, że pojawią się fb - nie wiem kiedy... no i kotek - biało - czarny krówek - bez tylnej łapki. Plan jest taki, że mam je puścić na miau.pl, jak tylko pojawią się na fb.

Z tego co wiem, Miziak jest od lutego w Przychodni, już 3 razy ktoś miał go brać do siebie i jakoś nie wziął :roll:
On tam sobie chodzi, jest wypuszczany z klatki na spacery - kula się zaraz pod nogami i miziać się chce :)

I na koniec...
Trochę głupio mi to pisać, ale najwięcej informacji można uzyskać bezpośrednio pod podanymi nr tel. w ogłoszeniu z fb :oops:
To, rzecz jasna, gdyby jakaś duszyczka zainteresowała się kocidłem :1luvu:

Na fb to ja cienias jestem :oops:
Mizio ma tam coś takiego: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Banerek zamówiłam - dziękuję Reniu :ok:

Bagienko, prześlij na nasz mail pacze.sercem@gmail.com zdjęcia i opis Przytulaka, ogłosimy go na stronie fb ślepaczków, a także na naszej stronie www;

jesli znajdzie sie potencjalny domek, zajrzyjcie do nas -ktoś zawsze znajdzie sie na wizytę przedadopcyjną , jesli bedzie domek potencjalny daleko-nie w Waszym zasiegu

wstawiam jeszcze ku przestrodze : viewtopic.php?f=1&t=153652

osoba, która szuka kotów w każdej ilości na portalach ogłoszeniowych :

viewtopic.php?f=1&t=153652&start=675

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 11, 2013 19:30 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

Taki kochany kotek i ciągłe nie ma domu - niewiarygodne :!:

Za domek dla biedactwa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw lip 11, 2013 20:15 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

Są banerki :D
Tylko brać i wklejać :kotek:
Yocia pisze:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h6cf5][img]http://tiny.pl/h6cfs[/img][/url]

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h6cf5][img]http://tiny.pl/h6cf6[/img][/url]

Obrazek

Jak coś zmienić, poprawić albo zrobić w innym "stylu" proszę pisać :)

alessandra pisze:Bagienko, prześlij na nasz mail pacze.sercem@gmail.com zdjęcia i opis Przytulaka, ogłosimy go na stronie fb ślepaczków, a także na naszej stronie www;

jesli znajdzie sie potencjalny domek, zajrzyjcie do nas -ktoś zawsze znajdzie sie na wizytę przedadopcyjną , jesli bedzie domek potencjalny daleko-nie w Waszym zasiegu

wstawiam jeszcze ku przestrodze : viewtopic.php?f=1&t=153652

osoba, która szuka kotów w każdej ilości na portalach ogłoszeniowych :

viewtopic.php?f=1&t=153652&start=675

Dziękuję, już się biorę za robotę :D

A o tym studencie czytałam, zgroza :?
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Czw lip 11, 2013 21:52 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymam mocno kciuki za :ok: kociaka, aby szybko znalazł domek :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt lip 12, 2013 9:14 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

Yocia dziękujemy za banerki dla Pana Kuleczki :1luvu:

Bagienko może wklej banerki na pierwszą stronę, żeby było łatwiej je znaleźć :kotek:

czy wiadomo ile Pan Kuleczka może mieć lat ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Sob lip 13, 2013 8:26 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

:ok: :ok: :ok: za domek :ok:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Sob lip 13, 2013 22:25 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

wibryska pisze:
Bagienka pisze:Koć do życia potrzebuje ludzia, bardziej, niż czegokolwiek...
Nie jest natarczywy i absorbujący. To dorosły miziak po przejściach.

taki właśnie Pan Kuleczka prosi o dom
Ostatnio edytowano Sob lip 13, 2013 22:41 przez wibryska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie lip 14, 2013 11:21 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

sprawdziłam gdzie jest Biłgoraj w wikipedii i jest tu ;)

Obrazek

Dane adresowe miejsca, w którym przebywa kocio:

WET-MEDICAL Przychodnia Weterynaryjna
Biłgoraj
woj. lubelskie

www.wetmedical.pl
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Nie lip 14, 2013 22:43 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

Moi kochani! Zarejestrowałam się u Was niedawno, bo nie przymierzając, w tę sobotę.Przetrzepałam przez weekend prawie całe forum i znalazłam info o Panu Kuleczce.Napisałam do przychodni, że chcę aby zamieszkał w moim domu, opisałam z grubsza warunki "socjalno-bytowe",żeby zweryfikowali, czy odpowiednie,dałam kontakt do działającej w mym mieście fundacji, jeśli by chcieli mnie "prześwietlić" no i czekam na odpowiedż.Kocią matką jestem od lat jedenastu( wtedy zjawil się w domu mój pierwszy kocio, do dziś zresztą jesteśmy razem,no i potem rodzinka się stopniowo powiększyła).Jak jutro nie będzie odpowiedzi to do nich zadzwonię po pracy i tyle.

Felis domesticus

Od: Sob lip 13, 2013 10:33

Post » Pon lip 15, 2013 8:00 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

super :1luvu: Pan Kuleczka miałby domek :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon lip 15, 2013 8:02 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

Felis domesticus pisze:Moi kochani! Zarejestrowałam się u Was niedawno, bo nie przymierzając, w tę sobotę.Przetrzepałam przez weekend prawie całe forum i znalazłam info o Panu Kuleczce.Napisałam do przychodni, że chcę aby zamieszkał w moim domu, opisałam z grubsza warunki "socjalno-bytowe",żeby zweryfikowali, czy odpowiednie,dałam kontakt do działającej w mym mieście fundacji, jeśli by chcieli mnie "prześwietlić" no i czekam na odpowiedż.Kocią matką jestem od lat jedenastu( wtedy zjawil się w domu mój pierwszy kocio, do dziś zresztą jesteśmy razem,no i potem rodzinka się stopniowo powiększyła).Jak jutro nie będzie odpowiedzi to do nich zadzwonię po pracy i tyle.

O rany ale się cieszę :dance2: :D

Zaraz spróbuję się dodzwonić do Przychodni, żeby szybko zbierali pocztę :D
...
Już dzwoniłam :D
Pani wet. ma odpisać na meil,a.
Ma też przesłać na moją pocztę treść Twojej wiadomości Małgosiu :)

Dowiedziałam się jeszcze, że Pan Kuleczka jest niezłą kulką, waży 6,40 kg, ale wygląda na więcej - czyli kawał kotecka z niego :lol:
Do Pani wet. warto zadzwonić po dokładniejsze informacje, ja monitoruję sprawę z domu :wink:

wibryska pisze:czy wiadomo ile Pan Kuleczka może mieć lat ?

O to też przy okazji zapytałam i może mieć ok. 5 lat :kotek:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pon lip 15, 2013 8:59 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

Felis domesticus - jesteś Kochana - dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

czy mieszkasz niedaleko Pana Kuleczki ? :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon lip 15, 2013 14:41 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

Moje kochane!Mieszkam kawał drogi od Biłgoraju, ale nic to, jak powiadał pan Wołodyjowski, damy radę!

Felis domesticus

Od: Sob lip 13, 2013 10:33

Post » Pon lip 15, 2013 18:48 Re: Lubelskie: niedowidzący Pan Kuleczka :) prosi o dom...

a tak dokładniej to gdzie mieszkasz ? :D
jesteśmy bardzo ciekawe bo pokochałyśmy pana Kuleczkę :oops:
napisz nam proszę coś więcej jakie masz zwierzaki i czy sa przyjacielskie
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

[poprzednia][następna]