Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 17, 2013 22:31 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AnnAArczyK pisze:Widziałam drapaka :ryk:
Śliczny, ale moim nie kupię, ze względu na zdrowie Kropeczki :mrgreen:
Oszalała by mi kociulka... :lol:
No bo jak siedzieć na wszystkich balkonach jednocześnie? I jeszcze pilnować słupków do drapania?
Na stary nikogo nie wpuszcza, a tam tylko dwa miejsca do leżenia i dziupla, a co dopiero gdyby miała taaaaki drapak :ryk:

Taaak - mogło by się okazać szkodliwe dla jej zdrowia psychicznego :wink:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro kwi 17, 2013 22:36 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Obrazek
:arrow:
Obrazek
:arrow:
Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 17, 2013 22:40 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

No to teraz Zuzienka jest w raju :1luvu:
Tylko ktore legowisko ma wybrac? ;)
Pancia pomoz :D
Za duzy wybor ;)

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Śro kwi 17, 2013 22:43 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Pola natomiast bardziej traktuje go jak dodatkowe zejście z parapetu.
Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i z bezpiecznej odległości obserwuje poczynania Zuzi.
Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 17, 2013 22:46 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AgaS1987 pisze:No to teraz Zuzienka jest w raju :1luvu:
Tylko ktore legowisko ma wybrac? ;)
Pancia pomoz :D
Za duzy wybor ;)

Oj tak!!!!!
A jaskinia podoba jej się najbardziej. :ok: :ok: :ok:
Myślę ,że kwestię wyboru legowiska dokonają między sobą. :wink:
Nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa że nie tylko mnie podoba się drapak ale przede wszystkim koteczką :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 17, 2013 22:51 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:Obrazek

Powiem Ci ze drapak jest naprawde bardzo bardzo ladny!
Strasznie mi sie podoba :1luvu:
A co ze starym zrobisz?

AgaS1987

Post » Śro kwi 17, 2013 22:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Przestawię w inne miejsce.A właściwie to już stoi tylko nie wiem czy go zostawić gdzie jest [na zdjęciu Poli w przedpokoju go widać] czy w jeszcze inne miejsce. Pomyślę jutro za dnia to może mi się umysł rozświetli.
Dzisiaj było za dużo emocji :D i dla mnie i dla dziewczyn.Nowy drapak,nowy wątek - wszystko się zgrało w jednym czasie. :ryk: :ryk: :ryk:
Poza tym odezwała się koleżanka z którą już dłuższy czas nie miałam kontaktu a z czego bardzo,bardzo się cieszę. :D :D :D
Sama widzisz - dużo wszystkiego na raz!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 17, 2013 22:59 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:Przestawię w inne miejsce.A właściwie to już stoi tylko nie wiem czy go zostawić gdzie jest [na zdjęciu Poli w przedpokoju go widać] czy w jeszcze inne miejsce. Pomyślę jutro za dnia to może mi się umysł rozświetli.
Dzisiaj było za dużo emocji :D i dla mnie i dla dziewczyn.Nowy drapak,nowy wątek - wszystko się zgrało w jednym czasie. :ryk: :ryk: :ryk:
Poza tym odezwała się koleżanka z którą już dłuższy czas nie miałam kontaktu a z czego bardzo,bardzo się cieszę. :D :D :D

Przez zime odpoczęłaś, a teraz masz dużo zajęć :)
To dobrze, bo wiosna dodała wszystkim ochote do życia :D

AgaS1987

Post » Śro kwi 17, 2013 23:01 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

I przez niespełna półtorej godz. mamy już trzecią stronę :ryk: :ryk: :ryk:
To co to będzie dalej!!! :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 17, 2013 23:03 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:Przestawię w inne miejsce.A właściwie to już stoi tylko nie wiem czy go zostawić gdzie jest [na zdjęciu Poli w przedpokoju go widać] czy w jeszcze inne miejsce. Pomyślę jutro za dnia to może mi się umysł rozświetli.

Przez zime odpoczęłaś, a teraz masz dużo zajęć :)
To dobrze, bo wiosna dodała wszystkim ochote do życia :D

U mnie odwrotnie - zimą miałam mnustwo pracy że czasami nie wiedziałam jak się nazywam aż to w końcu się na mnie zemściło. Teraz mam więcej czasu i odpoczywam. :D :D :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 17, 2013 23:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Dosłałam Kicie jeszcze kilka zdjęć dziewczyn na konkurs ale chyba jej dzisiaj nie było na miau bo nie otworzyła poczty.Szkoda bo fajnie komponowałyby się z resztą.Zobaczymy jutro :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 17, 2013 23:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:I przez niespełna półtorej godz. mamy już trzecią stronę :ryk: :ryk: :ryk:
To co to będzie dalej!!! :ryk: :ryk: :ryk:

A co by bylo jakbysmy nie spaly cala noc?! chyba tydzien i znowu setka by uderzyla ;)

AgaS1987

Post » Śro kwi 17, 2013 23:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Dziewczyna od batoników też nic nie przysłała. :( Ciekawe czy dla nas jeszcze coś zostanie z tego co zamawiałam - wtedy jeszcze były te co chciałam :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 17, 2013 23:14 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:Dosłałam Kicie jeszcze kilka zdjęć dziewczyn na konkurs ale chyba jej dzisiaj nie było na miau bo nie otworzyła poczty.Szkoda bo fajnie komponowałyby się z resztą.Zobaczymy jutro :wink:

TO jutro na pewno beda! Juz nie moge sie doczekac :) Ciekawa jestem co za zdjecia dodalas :)

AgaS1987

Post » Śro kwi 17, 2013 23:15 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:Dziewczyna od batoników też nic nie przysłała. :( Ciekawe czy dla nas jeszcze coś zostanie z tego co zamawiałam - wtedy jeszcze były te co chciałam :evil:

Ja niby zamowilam jako druga, ale tez nie dostalam zadnego PW :(
Fajne te batoniki wiec szkoda byloby gdybysmy nie dostaly.
No coz- tylko czekanie nam pozostaje

AgaS1987

[poprzednia][następna]