Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kfiatek 1983 pisze:Ale ja mam truskawki do jedzenia, a nie zielsko. Czerwone i pachnące. Bitą śmietanę teoretycznie też...
Sztucznidła? A fe!
Czekam na nasze, Kaszubskie z niecierpliwością.
zabers pisze:Ja też. Na balkonie. O dziwo, "zimny wychów prosiąt", czyli zero uwagi przez całą zimę, spowodował, że wszystkie krzaczory przeżyły. Cud, znaczy. I potwierdzenie mojej teorii -> "to wszystko tylko zielsko!"
filo pisze:kfiatek 1983 pisze:Ale ja mam truskawki do jedzenia, a nie zielsko. Czerwone i pachnące. Bitą śmietanę teoretycznie też...
Sztucznidła? A fe!
Greckie. Tam już aktualnie jest właściwa pogoda na truskawki. Hiszpańskie też jadłam. Dobre były.
MariaD pisze:zabers pisze:To co, po maluchu
W kontekście tych siedmiu plag egipskich jakie spadły na mnie ostatnio: http://www.youtube.com/watch?v=kPHoGOTOn5Y
Bolkowa pisze:zabers pisze:Ja też. Na balkonie. O dziwo, "zimny wychów prosiąt", czyli zero uwagi przez całą zimę, spowodował, że wszystkie krzaczory przeżyły. Cud, znaczy. I potwierdzenie mojej teorii -> "to wszystko tylko zielsko!"
Ominęłam początek i wyszło mi, że agrest na balkonie masz, co prawda po śląsku to wieprzki, a nie prosiaki, ale zawsze toć owoc.
anna57 pisze:filo pisze:kfiatek 1983 pisze:Ale ja mam truskawki do jedzenia, a nie zielsko. Czerwone i pachnące. Bitą śmietanę teoretycznie też...
Sztucznidła? A fe!
Greckie. Tam już aktualnie jest właściwa pogoda na truskawki. Hiszpańskie też jadłam. Dobre były.
Nie wiesz, co dobre
zabers pisze:Revontulet pisze:Też sobie przycupnę![]()
Przeczytalam: z PLEŚNIĄ na ustach...![]()
Co, penicylinka nam chodzi po głowie?
Revontulet pisze:zabers pisze:Revontulet pisze:Też sobie przycupnę![]()
Przeczytalam: z PLEŚNIĄ na ustach...![]()
Co, penicylinka nam chodzi po głowie?
A w życiu! Penicylinka to wymioty, sran.., tzn. częste bieganie do kibelka i bordowe plamy na całym ciele![]()
O penicylince nie myślę.
Za to teraz nie mogę przestać myśleć o agreście, poziomkach i truskawkach. Jabłek mam juz dosyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 22 gości