....."karmiczny dlug" ja bardzo w to wierze, ze tak wlasnie jest - wszystko wraca, a kazdy skutek ma swoja przyczyne. niestety niewielu dane jest naprawic krzywdy, bo niewielu ma swiadomosc, ze to w ogole byly KRZYWDY.
Dokładnie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
....."karmiczny dlug" ja bardzo w to wierze, ze tak wlasnie jest - wszystko wraca, a kazdy skutek ma swoja przyczyne. niestety niewielu dane jest naprawic krzywdy, bo niewielu ma swiadomosc, ze to w ogole byly KRZYWDY.
hutek pisze:niskie ukłony dla Wielkich Ludzi
ewahejduk pisze:...Druga sprawa to jak byłam wczoraj zauważyłam u małej lekkie podnoszenie w górę sparaliżowanych łapek ale myślałam, że to od balansowania ciałem kici. Jednak kiedy przyszłam dziś mój tato oznajmił mi że Stokrotka podniosła nogę nad ucho tak jakby chciała się podrapaćNo to zaraz zaczęliśmy oboje obserwować i mogę śmiało powiedzieć że łapki zaczynają się ruszać co widać na nagraniu (dziś wyszło mi lepiej nabrałam wprawy
) Proszę obserwować nóżki
http://www.youtube.com/watch?v=nm5yCEHegNs
ewahejduk pisze:Tato doszedł do wniosku, że bez pieluchy ma większe możliwości gimnastykowania nóżek i postanowili z mamą sprzątać często podłogę na rzecz poprawy stanu kończyn. Więc na razie króluje goła dupa...
ewahejduk pisze:Każdą wolną chwilę spędza z kociakiem na kolanach masuje jej nóżki i ogonek. Podchodzi do niej z niesamowitą czułością. Ten mały brzdąc wniósł wiele słońca do domu moich rodziców. moja mama mówi o niej aniołeczekMyślę, że wiele dobrego się stanie przez tą puchatą kuleczkę. A tak poza tym apetyt jej się ruszył i dosłownie wyglądała dziś jak kuleczka kiedy przyszłam a była po jedzeniu. Jesteśmy dobrej myśli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 56 gości