Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wet Ci nie powiedział jaką ma płeć kocisko?
Shark pisze:Nie chce skurczybyk spać w nowym legowisku (takim http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... .2918.html ) woli kanapę a jak go zdejmuje z kanapy to wybiera podłogę a z legowiska ucieka![]()
![]()
co słychać u kotka?
Shark pisze: W nocy co bym nie robił to i tak budzę się a on leży w pościeli koło mojej głowy więc mu odpuściłem!
Czy ma zaropiałe oczki? To oznaka już dość zaawansowanego kk.
tak przypomniało mi się, że możesz już małego przyzwyczajać do czesania i obcinania pazurków - bardzo ułatwi Ci to później obsługę![]()
Shark pisze:tak przypomniało mi się, że możesz już małego przyzwyczajać do czesania i obcinania pazurków - bardzo ułatwi Ci to później obsługę![]()
Po co mam go czesać?![]()
Jak mam mu obcinać te paznokcie?na jaką długość?
Wczoraj zamówiłem nowy narożnik i ławę więc już się bojena dniach zamówię jakiś drapak i kocimiete? Narożnik będę miał za miesiąc ale myślę żeby boki (eko skóra) na początek smarować octem lub kwaskiem cytrynowym. Pomoże to?
nie odczułeś jeszcze ostrości pazurków podczas zabawy
możesz podać adres na PW to podeślę ci fajne zabawki dla kociaka - dzieło jasdor z tego forum, cudeńkamoje kotki mają tyle zabawek, że część nawet nieużywanych mam
chętnie podzielę się z Farciarzem
Drapak i obcinaczki powinieneś kupić w każdym zoologicznym - nie musisz specjalnie zamawiać ...
A zdjęcia gdzie ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1023 gości