Moja czerń i biel - czyli zupełnie różne koty

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 19, 2012 7:36 Re: Moja czerń i biel - czyli zupełnie różne koty

Skipi cudo :1luvu: , a Serafinka niedługo powinna się przyzwyczaić do nowego domownika ;)
:ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Czw paź 24, 2013 12:19 Re: Moja czerń i biel - czyli zupełnie różne koty

Witam.
Nie było nas tu całe wieki.
Wracam...bo mam ogromny problem. Nie wiem co mam zrobić, ale niestety sytuacja mnie zmusza.
Musze znaleźć nowy dom dla Serafinki :( Mąż jest astmatykiem i uczuleniowcem na sierść kota. Oczywiscie choroba wyszła ze 3 lata po tym jak Serafina do nas trafiła. Do tej pory pomagały jakoś lekarstwa. Od roku jednak jest coraz gorzej. Mąż ma straszne ataki duszności, ja nie mam już siły słuchać jak mu rzęzi. Nie mam już serca patrzeć jak cierpi w nocy. Mąż miał ze 4 lekarzy pulmonologów. Każdy mówi, że dużym problemem tu jest kot. Ale ostatnio przeszliśmy już gehennę. Spirometria bardzo zła, testy wysiłkowe przerwane przez lekarza...RTG płuc na cito szukane, bo lekarz chciał mieć tego samego dnia...masakra.
Poradźcie co byście zrobili w tej sytuacji? Teściowie astmatycy, rodzice maja psa...wszyscy znajomi już przepytani. Serce mi pęka jak pomyślę, ze muszę się z nią rozstać. Nie wiem jak szukać dla niej domu. Poradźcie coś błagam. Co robić?

agateria

Od: Pt sie 10, 2012 6:56

Post » Czw paź 24, 2013 13:44 Re: Moja czerń i biel - czyli zupełnie różne koty

Smutne :(
Najlepiej załóż jej osobny wątek napisz, że domek potrzeby na już choćby DT. Opisz całą sytuacje.
Możesz tez porobić ogłoszenia lub poprosić tu na forum jest dziewczyna co robi pakiet ogłoszeń.

Współczuję Ci bardzo :(
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

[poprzednia]