Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Szłam sobie dziś spacerkiem jedną z uliczek na Ochocie i w pewnym momencie w szeroko otwartym oknie na parterze zobaczyłam... trzy dorodne koty. Siedziały sobie na parapecie i przypatrywały się przechodniom. Okno nie było w żaden sposób zabezpieczone. Ciekawe, czy one z tego parteru sobie wychodzą na ulicę...
nelka83 pisze:I my sobie cichutko przysiądziemy jeśli można![]()
Kitka, Aron, K.
Bazyliszkowa pisze:Tak się zastanawiam - z czego wynika taka beztroska, jeśli chodzi o okna. Z braku wyobraźni? Z braku wiedzy? Bo chyba nie zawsze ze złej woli czy glupoty...
barba50 pisze:Bry wieczór![]()
Barba z kotami. Siedmioma
MalgWroclaw pisze:Bazyliszkowa pisze:Szłam sobie dziś spacerkiem jedną z uliczek na Ochocie i w pewnym momencie w szeroko otwartym oknie na parterze zobaczyłam... trzy dorodne koty. Siedziały sobie na parapecie i przypatrywały się przechodniom. Okno nie było w żaden sposób zabezpieczone. Ciekawe, czy one z tego parteru sobie wychodzą na ulicę...
Wiesz co? To jest po prostu standard. Niedaleko mojego domu kot od lat przesiaduje w oknie na parterze. Ostatnio widziałam drugiego kota, w oknie obok. Niedawno widziałam trzy koty na drugim piętrze, okno otwarte na całego![]()
Nic nie zrobisz. Nie zainstalujesz ludziom siatek, nie zmusisz do instalowania.
kristinbb pisze:MalgWroclaw pisze:Bazyliszkowa pisze:Szłam sobie dziś spacerkiem jedną z uliczek na Ochocie i w pewnym momencie w szeroko otwartym oknie na parterze zobaczyłam... trzy dorodne koty. Siedziały sobie na parapecie i przypatrywały się przechodniom. Okno nie było w żaden sposób zabezpieczone. Ciekawe, czy one z tego parteru sobie wychodzą na ulicę...
Wiesz co? To jest po prostu standard. Niedaleko mojego domu kot od lat przesiaduje w oknie na parterze. Ostatnio widziałam drugiego kota, w oknie obok. Niedawno widziałam trzy koty na drugim piętrze, okno otwarte na całego![]()
Nic nie zrobisz. Nie zainstalujesz ludziom siatek, nie zmusisz do instalowania.
Ja ostatnio na blogu oglądałam kotkę ,
która chodziła po balkonie na 2 piętrze po wąskiej metalowej balustradzie.
Objechałam delikatnie dziewczynę , ale co to da ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości