Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy. Fasol po operacji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 18, 2012 20:57 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Jestem!

Mru zziajany
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 18, 2012 21:05 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Dostałyśmy nowe zdjęcia Noska - Studenta. Te nam posłużą do szukania domu, mówi duża. No bo ten Nosek jest śliczny, co nie?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt maja 18, 2012 21:08 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Fasolciu, wiem, że się martwisz, ja też bardzo się martwię :( .
Ale mam nadzieję, że jak Zosia sie wyśpi, to już niedługo sama do Ciebie napisze :ok: .
A Nosek rzeczywiście śliczny :1luvu: .
Wiesz, ja też dokarmiam innego Noska, tylko mój jest pingwinkiem :D .
Duża Zosi.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt maja 18, 2012 21:11 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Duża wspomina, jak on biedak szybciutko jadł, żeby tylko zdążyć, a ten okropny guz przeszkadzał mu zjeść.
Nie może być bezdomny :(
Duża z Ciocią złapały go 21 kwietnia. Niedługo miesiąc.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt maja 18, 2012 21:13 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Dobrze, że go Duże złapały i że już jest wszystko w porządku :ok: .
A domek napewno szybko się znajdzie, bo Nosek jest taki śliczny!
A Wy Fasolko nie chciałybyście kolegi? :D
Duża Zosi.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt maja 18, 2012 21:18 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

vip0 pisze:Dobrze, że go Duże złapały i że już jest wszystko w porządku :ok: .
A domek napewno szybko się znajdzie, bo Nosek jest taki śliczny!
A Wy Fasolko nie chciałybyście kolegi? :D
Duża Zosi.

My już nie możemy mieć żadnego kotka. Pralcia wylizałaby sobie brzuszek do kręgosłupa, ja - to wiadomo. Nie wiemy, co zrobiłaby duża :roll:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt maja 18, 2012 21:19 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Burasek ma jakieś ogłoszenia?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt maja 18, 2012 21:21 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Dopiero jutro będę robić. Bo dziś dostałam zdjęcia. Jutro łapiemy buraskę, potem Fasol na zastrzyk, Florka na kroplówkę (Fasol do gabinetu "U Dzidzi i Zenia", Florka na Kuropatwią), potem ja - zakupy (mięsko, mięsko dla bezdomniaków), potem ja - Rossmann (szalki), potem ja - praca.
Właściwie: gdzie mam wcisnąć robienie ogłoszeń, nie wiem. Zawsze przecież sama robię i wiem, ile to czasu zajmuje.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt maja 18, 2012 21:24 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

mogę zrobić na fb wydarzenie jak trzeba ,jak chcecie :oops:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt maja 18, 2012 21:28 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

ruda32 pisze:mogę zrobić na fb wydarzenie jak trzeba ,jak chcecie :oops:

Dziękuję, Skarbie, jutro zrobię :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt maja 18, 2012 21:30 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

MalgWroclaw pisze:
ruda32 pisze:mogę zrobić na fb wydarzenie jak trzeba ,jak chcecie :oops:

Dziękuję, Skarbie, jutro zrobię :1luvu:

Ok podeślij mi zaproszenie jak zrobisz :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt maja 18, 2012 21:51 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

MalgWroclaw pisze:Właściwie: gdzie mam wcisnąć robienie ogłoszeń, nie wiem. Zawsze przecież sama robię i wiem, ile to czasu zajmuje.

Oj tak. Ledwo zaczęłam robić ogłoszenia dla Dyzia, a tu już tak późno się zrobiło.
Może tobie będzie szło sprawniej :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob maja 19, 2012 3:23 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob maja 19, 2012 5:00 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Nie złapała się mała buraska. Strasznie dziś była ostrożna. Przyszła ostatnia, już miałyśmy wracać, postawiłam miskę niedaleko krzaka, na którym oparty był podbierak, a ona się rozejrzała, podeszła, porwała do pyszczka kawałek jedzenia i uciekła. Zachowuje się ostrożnie jak stara kotka, a ma dopiero rok, znam ją przecież.
Jakoś brakuje mi pomysłu. Klatka - śmierdząca nie tylko jedzeniem, ale kocim strachem - odpada. Podbierak też, najwyraźniej. Może jutro spróbuję na małą nową klatkę (jeszcze nie była używana), ale muszę po nią pójść, bo nie jest moja. A doba ma godzin, ile ma. Samochód i prawo jazdy znowu stają się alarmująco potrzebne, że tak sobie posmęcę smętnie.
duża

Miau, duża się wpycha na pierwszą, a to mój wątek. Zła jest. Wzięła nasze bure koty, przytuliła i długo rozmawiały.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob maja 19, 2012 6:19 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) - część 8.

Może się złapie, jak bardziej zgłodnieje...
Niestety, one szybko się uczą, co to klatka-łapka i każda łapanka w tym samym miejscu jest coraz trudniejsza :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]