Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bianka 4 pisze:Przeprowadzka udała się w 80%, na dziesięć zwierzaków przyjechało osiem - Zazi i Fotka nie dały sie złapać. Było duże zmieszanie, obce osoby i dziewczyny spanikowały. Jutro pojadę po nie sama. Transporterki stoją na środku pokoju, mam nadzieję, że się z nimi oswoją przez noc. Zostało jeszcze dużo rzeczy do przewiezienia, ale to już mniejszy kłopot. Dzisiaj starałam się zabrać najcięższe, bo miałam dwie osoby do pomocy, w sumie trzy samochody, a czwarta osoba siedziała z psiakami, które strasznie ten tumult przeżywały i na bieżąco pakowała rzeczy.
juana pisze:Bianka 4 pisze:Przeprowadzka udała się w 80%, na dziesięć zwierzaków przyjechało osiem - Zazi i Fotka nie dały sie złapać. Było duże zmieszanie, obce osoby i dziewczyny spanikowały. Jutro pojadę po nie sama. Transporterki stoją na środku pokoju, mam nadzieję, że się z nimi oswoją przez noc. Zostało jeszcze dużo rzeczy do przewiezienia, ale to już mniejszy kłopot. Dzisiaj starałam się zabrać najcięższe, bo miałam dwie osoby do pomocy, w sumie trzy samochody, a czwarta osoba siedziała z psiakami, które strasznie ten tumult przeżywały i na bieżąco pakowała rzeczy.
Ja bym chyba najbardziej przeżywała przeprowadzkę zwierząt. Tak, jak miałam jak jechałam z Włoch do Polski.
juana pisze:
A ja przecież jestem taki śliczniutki koteczek![]()
Ryszard
MaryLux pisze:Buongiorno, il mio gattino piu bello nel mondo
Inka
juana pisze:MaryLux pisze:Buongiorno, il mio gattino piu bello nel mondo
Inka
Buongiorno![]()
Come stai stamattina?![]()
Rychosław
MaryLux pisze:Yo me siento bueno
Inka
Napisałam podobno po hiszpańsku...
Kociara82 pisze:juana pisze:
A ja przecież jestem taki śliczniutki koteczek![]()
Ryszard
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 42 gości