Moderator: Estraven
Lilianna J-wie pisze:Nie wiem jak Ci pomóc. Nie mam kontaktu z hormonami w zastrzykach, tylko Miśka dostaje, żeby nie miała cieczki. Koty zawsze dostają Proverę i jak dotąd nie widziałam u żadnego jakichkolwiek anomalii w zachowaniu
Lilianna J-wie pisze:Krótko.. Nana była ładnych parę lat na tym zanim ją ciachnęłam, bo ciągle nie było kasy, ciągle jakieś inne wydatki, a potem dostała silnej anemii..
Sądzę, że jednak Provera byłaby mniej szkodliwa niż te zastrzyki. Stosuję ją od 7 lat u różnych kocic i wiem co mówię. Ciekawi mnie tylko co to za hormony Bejbi dostała, że się tak zachowuje..

jasdor pisze:Witam się w nowych progach . Głaski dla Bejbisi
znalazłaś nas 
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

jasdor pisze:rzadko bywam. Wpadam, doczytam co i jak, i pędzę dalej
i mam nadzieję, że Bejbisia przeżyje to bezstresowo, a potem to już będzie tylko lepiej
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Co tam Bajbi porabia wieczorową porą??? Nadal śpi caly czas??? Może to też ta zimowa pogoda jej nie pasuje
jasdor pisze:Sterylka to dobry i potrzebny zabieg. Kciuki oczywiście trzymać będę![]()
![]()
i mam nadzieję, że Bejbisia przeżyje to bezstresowo, a potem to już będzie tylko lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości