SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 20, 2011 21:37 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:
alab108 pisze:No słodkie paskudztwo :1luvu:

Pewno, że słodzik jest :1luvu: .
Maria się nie zna...

No ja wiem, zdjęcie takie więcej tendencyjne :mrgreen:

Bardzo się cieszę za domek dla srebrnego :ok: :ok: :ok:

To ja też pozwolę sobie na OT :oops:
Bardzo mocno kibicuję temu połamańcowi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137053
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto gru 20, 2011 21:38 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kocurzyca41 pisze:Jakie śliczne diablątko :ryk: I jak mu dobrze z oczków patrzy :mrgreen: I jakie ma piękne ząbki.Słodziaczek kochany.... 8O

O proszę, Renia też tak twierdzi :ok: .
Oczywiście, że śliczny jest..i toćka w toćkę jak Michasia :mrgreen:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto gru 20, 2011 21:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Też się cieszę z powodu Sandałka :love:

A a propos diabełków z Tasmanii - słyszałyście kiedyś, jak toto warczy?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 20, 2011 21:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

kamari pisze:
vip0 pisze:
alab108 pisze:No słodkie paskudztwo :1luvu:

Pewno, że słodzik jest :1luvu: .
Maria się nie zna...

No ja wiem, zdjęcie takie więcej tendencyjne :mrgreen:

Bardzo się cieszę za domek dla srebrnego :ok: :ok: :ok:

To ja też pozwolę sobie na OT :oops:
Bardzo mocno kibicuję temu połamańcowi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137053

Śledzę wątek Sandiego od początku...dobrze, że ten rdzeń nie jest jednak przerwany :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto gru 20, 2011 21:40 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

A wiesz Małgosiu, że teraz wątki mogą być dowolnie długie i nie trzeba po 100 stronach zakładać nowego? No ale jeśli chciałaś mieć taki świeżutki - nowiutki :roll: ...to masz :D

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Wto gru 20, 2011 21:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin pisze:Też się cieszę z powodu Sandałka :love:

A a propos diabełków z Tasmanii - słyszałyście kiedyś, jak toto warczy?

Słyszałyśmy, owszem...dlatego Michasia jak ten diabeł jest :mrgreen: .

vip

Post » Wto gru 20, 2011 21:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mateosia pisze:A wiesz Małgosiu, że teraz wątki mogą być dowolnie długie i nie trzeba po 100 stronach zakładać nowego? No ale jeśli chciałaś mieć taki świeżutki - nowiutki :roll: ...to masz :D

To czemu ja nie wiedziałam :?: :(
Dziewczyny też nic nie mówiły....

vip

Post » Wto gru 20, 2011 21:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

alab108 pisze:Hej, hej nie zapomnijcie o mnie :mrgreen:
Erin nie wiesz gdzie jest Lidka? Bo ja prawdę nic nie rozumiem z jej zamówienia na naszym bazarku :mrgreen: :mrgreen:

No co, no co:)
No co tam jest do rozumienia.
To co napisałam poproszę i już.
Staram się dom po Rodzicach jakos urządzić bo go całkiem "potrzebujący" ogołocili. A ja nie lubie takiej pustej przestrzeni to se bibelociki kupuje.
No chyba, że nie chcecie sie ich pozbywać.:)

Kurde ciężko za wami nadążyć:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto gru 20, 2011 21:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Erin

Post » Wto gru 20, 2011 21:45 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

mateosia pisze:A wiesz Małgosiu, że teraz wątki mogą być dowolnie długie i nie trzeba po 100 stronach zakładać nowego? No ale jeśli chciałaś mieć taki świeżutki - nowiutki :roll: ...to masz :D

No coś Ty? 8O
To dlaczego modzi ciągle zamykają stare? :roll:

Erin

Post » Wto gru 20, 2011 21:53 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip

Post » Wto gru 20, 2011 21:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Ciekawskie i bardzo słodkie :P
A jak matka pozwalała sobie dzieci wyjmować 8O

Erin

Post » Wto gru 20, 2011 22:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

O tym, że nie trzeba zakładać nowych wątków ja się dowiedziałam parę dni temu, gdy "kończył się" wątek Hakity, namawiałyśmy ją, by założyła nowy. No i właśnie zacytuję z jej wątku (mam nadzieję, że sie nie pogniewa):
"Skonsultowałam sprawę z Adminem i mogę kontynuować obecny wątek
Kiedyś prace Forum spowalniały wątki mające ponad 100 stron, dlatego trzeba było zakładać nowe.
Na szczęście to się zmieniło"
I tam sobie piszemy dalej...
A Puszatek też o tym wiedział, ale nie powiedział :wink:
Przynajmniej poznałyśmy nowy piękny tytuł :1luvu:

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Wto gru 20, 2011 22:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Puszatek taki tajemniczy? 8O

Erin

Post » Wto gru 20, 2011 22:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Już niedługo padnę na pysk, więc jeszcze szybka zadyma, bo widzę, że temat dyskryminacji Michaliny się rozmywa, za to wszyscy zaraz będą Diabły Tasmańskie adoptować :roll:

No więc w imieniu Michaliny domagam się:
1. uznania jej niebywałej urody za niebywałą
2. równego traktowania na równi z innymi
3. obsadzania w każdej bajce w roli księżniczki albo innej Calineczki
4. uportretowiania i przedstawiania w tej samej ilości co inne sierściuchy z bandy
5. wymiziania od ciotki czule albo i czulej natychmiast i przez całe święta.

Żądania są stanowcze i nie podlegają negocjacjom :ok: W razie niespełnienia podejmie się kroki :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]