Stefcia i Drórzyna Agentuw - Wienio Agentka pojehała znuw

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 12:45 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Wfszyskiemu Dórza winna!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 28, 2011 12:53 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Dórza zadzwoniła do wetu i okazało sie że Wienio ma właśnie teraz omperacje. Durza denerwóje sie.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro wrz 28, 2011 12:55 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

seidhee pisze:Dórza zadzwoniła do wetu i okazało sie że Wienio ma właśnie teraz omperacje. Durza denerwóje sie.
Menaszka

Biedna Wieniu. A Dórza niech siem denerwóje, ma to, na co zasłórzyła
Inka

MaryLux

Post » Śro wrz 28, 2011 13:51 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Nie należy się denerwować. Musiałem natetychmiast sprawdzić czy w okolicy nie ma wroga. To była akcja niezpalanowana- tak jak nieprzewidywalny jest wróg. Ale nie było nikogo. Tylko piętra mi sie pomyliły potem.. :roll:
kap.klops.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro wrz 28, 2011 17:53 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

dokota pisze:Obrazek

Taką aszpirantkę z oczami różnymi mam, ktoś chętny do szkolenia? Od wczoraj siedzi w klateczce...

ojojojooooooooj no to Ania mówi, że sie Trampkowi udało, ze go wzielismy, bo jakby czekał 5 dni wiecej to... by Ania już była w Płocku :oops:
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro wrz 28, 2011 19:18 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Flortee pisze:
dokota pisze:Obrazek

Taką aszpirantkę z oczami różnymi mam, ktoś chętny do szkolenia? Od wczoraj siedzi w klateczce...

ojojojooooooooj no to Ania mówi, że sie Trampkowi udało, ze go wzielismy, bo jakby czekał 5 dni wiecej to... by Ania już była w Płocku :oops:

Kasia troszki cieszy się re Ania Trampka wzięła Stefcia muwi
A jak się ma Wienio i czy omperacja się ódała
i Kapitan Kloss Laoś jednakoworz dobrze rze wrucił do Menaszki ówarza Stefcia bo nie byłoby powarznego Agenta

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro wrz 28, 2011 20:50 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

kocinkę poplamioną znalazły jakieś panie, co to nie chciały jej wcale trzymać, tylko kazały natentychmiast zabrać. A nie miała kocinka gdzie pójść, bo choroby są straszne i tak malutka trafiła do gabinetu. Jest nadspodziewanie grzeczna i miła i nawet przestała już puszczać śmierdzące bąki. Musi siedzieć w klateczce, bo Czarny Batman złapał był paskudny katar i jeszcze kicha, więc pilnuje się, żeby nie nakichał na małą. Dobrze, że jest jeszcze jedna salka po remoncie, to się kotki nie mieszają.

Dobrze, że Laoś się za wrogiem nie zapędził za daleko. Fredziowi mojemu udało się zwiać i całą rodziną go szukaliśmy, a wrócił sam po godzinie albo półtorej...A ja z Michałem przez ten czas wkoło domu lataliśmy i Michaś nawet wlazł po ciemku na drzewo. Ale z radości, że spać spokojnie możemy isć, Fred dostał kiełbasy i gniewać się na niego nie umiemy.
Myszy z pól ściągają, to się wielki łowczy w kocie obudził.

A Anię i Kasię i wszystkich zresztą do Płocka zapraszam...

Wieniowi, co to już po omperacji, miłego powrotu do rzeczywistości życzę.

Agentów pozdrawiam

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Śro wrz 28, 2011 21:31 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

a jaka sztara jeszt kocinka Kasia pyta a Stefcia muwi

CatherineTheGreat

Post » Śro wrz 28, 2011 21:38 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

kocinka jest całkiem niestara, a nawet prawie nowa, bo ma jakieś dwa miesiące chiba.

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Śro wrz 28, 2011 21:57 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

dokota pisze:kocinka jest całkiem niestara, a nawet prawie nowa, bo ma jakieś dwa miesiące chiba.

prawie nowa Kasia wżdyha Stefcia donosi I kAsia jóż myśli

CatherineTheGreat

Post » Czw wrz 29, 2011 0:25 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Tu was mam nareszcie :D
Cichaczem nowy wątek założyli i konspirują 8)

Cudna kolorowa kotunia! :1luvu:

A moje omc-agenciątka czarne wybierają się wspólnie na wielką misję zwaną ADOPCJA :mrgreen:
jeszcze parę dni i w domu nastanie ciiiiiiisza :lol: (wcale nie taka przyjemna, będzie mi brakowało tupotu małych lapek :roll: )

tak dla przypomnienia:
Obrazek

Dobrej nocki wszystkim :D

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw wrz 29, 2011 10:10 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Miaudobry :) A ja mam dzisiaj szpotkanko aótorszkie i czyta Duża moje wierszydełka o 2.30 po poudniu. Bojam siem i mam tremę, chyba ucieknem i wogule nie poczytam
Inka

MaryLux

Post » Czw wrz 29, 2011 12:17 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

sisay pisze:Tu was mam nareszcie :D
Cichaczem nowy wątek założyli i konspirują 8)

Cudna kolorowa kotunia! :1luvu:

A moje omc-agenciątka czarne wybierają się wspólnie na wielką misję zwaną ADOPCJA :mrgreen:
jeszcze parę dni i w domu nastanie ciiiiiiisza :lol: (wcale nie taka przyjemna, będzie mi brakowało tupotu małych lapek :roll: )

tak dla przypomnienia:
Obrazek

Dobrej nocki wszystkim :D

jeeej jaki śliczny aszpirant Stefcia w łapki klaszcze a jakirz jesztem śliczny ohohohoho

CatherineTheGreat

Post » Czw wrz 29, 2011 12:19 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Ale tu pieknych aszpirantow przybywa! :ok: :ok:
Kretki pozdrawiaja Druzyne! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 29, 2011 12:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rożbódowóją siatkę

Bardzo włochaty aspirant. Wygląda jak mała Menaszka :D
Postaram sie już na wezwanie Wodza bez Konia nie opuszcać kwatery bez uzgodnienia.. ale kto wie w sumie.. :|
kap.kloss.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

[poprzednia][następna]