Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 24, 2011 16:30 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Doczytałam.
Ciesze się, że z malutka już lepiej.
Co do Kacperkowej zazdrości,mam to samo z Nuta.Jest zazdrosna o każdego dziukusa dokarmianego za oknem.Obrazic się też calkiem umie,nie wspominając o furczeniu i sykaniu i totalnym zakazie dotykania :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie lip 24, 2011 16:51 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

wiora pisze:Doczytałam.
Ciesze się, że z malutka już lepiej.
Co do Kacperkowej zazdrości,mam to samo z Nuta.Jest zazdrosna o każdego dziukusa dokarmianego za oknem.Obrazic się też calkiem umie,nie wspominając o furczeniu i sykaniu i totalnym zakazie dotykania :roll:

No to możemy sobie podać dłoń.Jednak rozumiem jego zachowanie.On poczuł się zdradzony na całej linii.Zabrano mu terytorium i nie poświęcam mu tyle czasu co przedtem.Mam nadzieję ,że mu przejdzie jak maluchy będą zaszczepione i będzie mógł tu przychodzić.Już by,były,ale przez chorobę Lajli ,będą szczepione dopiero m/w za dwa tygodnie.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie lip 24, 2011 18:52 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Czytam i martwię się, ale na całe szczęście Lajla jest bezpieczna... nie jest łatwo, niestety nikt nie obiecywał, ze będzie łatwo :oops:
Trzymamy kciuki za koteńkę i opiekunkę :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie lip 24, 2011 20:58 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Taka malutka rana po kle jest dużo gorsza niż na przykład rozwalone rozcięcie, bo głeboko mnożą się bakterie, nie ma dopływu powietrza, i w rezultacie robi się ropień i zakażenie. Dobrze, że trafiłąś w końcu na fachowca, teraz już będzie dobrze :ok:
Czy malutka Zosia ma ogłoszenia?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie lip 24, 2011 21:07 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Afatima pisze:Taka malutka rana po kle jest dużo gorsza niż na przykład rozwalone rozcięcie, bo głeboko mnożą się bakterie, nie ma dopływu powietrza, i w rezultacie robi się ropień i zakażenie. Dobrze, że trafiłąś w końcu na fachowca, teraz już będzie dobrze :ok:
Czy malutka Zosia ma ogłoszenia?

Tak -szef powiedział,że jeszcze trochę i by zeszła.Zosia nie ma ogłoszeń bo po pierwsze nie było czasu myśleć.Tylko myślałam o ratowaniu Lajli i ryczałam nad nią choć do płaczek nie należę.Po drugie jestem głąb w tych sprawach ( słabo się znam na komputerze :( :oops: :oops: :oops: )

welina

Post » Nie lip 24, 2011 21:15 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Wyślij mi kilka zdjęć maleńkiej i parę zdań o niej, takich do ogłoszenia, podaj mi Twój telefon i mail do aktywacji ogłoszeń.

Mój mail: afatima@op.pl
Obrazek

Afatima

Post » Nie lip 24, 2011 21:27 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Afatima pisze:Wyślij mi kilka zdjęć maleńkiej i parę zdań o niej, takich do ogłoszenia, podaj mi Twój telefon i mail do aktywacji ogłoszeń.

Mój mail: afatima@op.pl

Jutro porobie jej kilka zdjęć.Jak się da ,bo to żywe srebro,Może złapię tylko ogon :lol: To Ci wszystko wyślę :ok:
Wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Post » Nie lip 24, 2011 21:37 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Ok, czekam i jak będę miała materiał, to działam :)
Obrazek

Afatima

Post » Pon lip 25, 2011 1:19 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Afatima pisze:Ok, czekam i jak będę miała materiał, to działam :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Post » Pon lip 25, 2011 20:35 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Welina, co u Was?

Ja tez nie pisalam, bo jeszcze nic nie wiem :oops:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pon lip 25, 2011 21:17 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Welinuś,co u Ciebie?Jak tam Twoje tymczaski i jak TY sama to ogarniasz? :1luvu: :ok: :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Wto lip 26, 2011 7:44 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

popi pisze:Welina, co u Was?

Ja tez nie pisalam, bo jeszcze nic nie wiem :oops:

Dziękuję za pamięć i serce :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Post » Wto lip 26, 2011 7:48 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

BUSIO pisze:Welinuś,co u Ciebie?Jak tam Twoje tymczaski i jak TY sama to ogarniasz? :1luvu: :ok: :1luvu:

Bsieńko przeczytaj cały wątek-jest krótki to będziesz wiedziała jakie problemy przechodziłam.Jak sie trochę lepiej poczuję napiszę wieczorem na PW.Cieszę się ,że już jesteś. :ok: :1luvu:

welina

Post » Wto lip 26, 2011 7:59 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Witam wszystkich zaglądających na wątek :1luvu:

Nie pisałam wczoraj,ponieważ źle się czuję,brak mi sił. :(
Z Lajlunią już lepiej.Nadal jest na antybiotykach.Nawet już biega :lol: ,ale jeszcze na trzech łapkach.Zośka zdrowa jak ryba.Za parę dni będą po raz drugi odrobaczane-bo po tamtym zwymiotowały. I za jakiś czas pierwsze szczepienie,a jak nikt nie zaadoptuje za miesiąc powtórka. :roll: .Mam nadzieję,że uzbieram na to wszystko :oops: Bazarek nie idzie-chodzę tylko po mieszkaniu i myślę coby tu sprzedać :oops: Niewiele zostało,bo robiłam dużo bazarków na rzecz innych wątków.Staram się myśleć pozytywnie,że się jakoś uda. :ok:

Afatima obiecała zrobić ogłoszenia :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,ale Zośka jest takim sreberkiem,że trudno jej zrobić zdjęcie :mrgreen:

welina

Post » Wto lip 26, 2011 8:17 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Ja jestem, trzymam kciuki, ale muszę wybiegać :(
Na razie najważniejsze, że maluszki są bezpieczne.
Będziemy dalej myśleć :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]