Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 19, 2011 16:16 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Poprosiłam CatAngel.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 19, 2011 16:30 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

No i dobrze :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie cze 19, 2011 16:33 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Allegro dla Bianki.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1676510193

Kasiu wszelkie propozycje zmiany wskazane.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie cze 19, 2011 17:05 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Melduję się na wątku.

Petka pisze:Allegro dla Bianki.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1676510193

Kasiu wszelkie propozycje zmiany wskazane.

Wesprzeć mogę tylko swoją bytnością i dobrym słowem, bo Kasia już mnie ubiegła w allegro :lol:

Trzymam kciuki za Was :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie cze 19, 2011 18:48 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Beatko-tu i bytność potrzebna,by wątek nie spadał!-witaj kochana! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasieńko-wielkie dzięki!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zastanawiam sie jednak,czy by nie dopisać,że koteczka ze stresu wylizuje sobie futerko,dlatego musi byc dom bez kotów,by ewentualny domek wiedział,że Bianka ma problem-nie chciałabym,by dom czuł się oszukany ułomnością Bianki.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie cze 19, 2011 18:53 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Dopisałam
Bianka ze stresu wylizuje sobie futerko, dlatego ważne jest by była kocią jedynaczką.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie cze 19, 2011 18:54 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

O!-i bardzo dobrze!!!!! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 19, 2011 20:16 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Podrzucę wątek,bo spadł daleko :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie cze 19, 2011 20:23 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

A ja akurat szukalam.. :lol:

Dobrze, ze to dopisane, bo to wazne. Nie bedzie rozczarowan. :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie cze 19, 2011 20:47 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Melduję się na wątku , żeby chociaż podrzucać.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie cze 19, 2011 21:42 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

To ja Bianeczkę jeszcze przed snem podrzucę :ok: :ok: :ok:
Cudna kicia domku szuka :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie cze 19, 2011 22:43 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Się i my meldujemy i zapisujemy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jeszcze jak ktos umie ,to może by zapodać wydarzenie na fb?
Qrna ,kiedy ja się tego naumiem
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie cze 19, 2011 22:46 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

I ja jestem :)

Kasiu kochana, to nie ułomność Bianki. Nie myśl tak. Ona jest krucha i delikatna i na swój sposób radzi sobie z trudną sytuacją. Jak w domu będzie jedynaczką, problemu nie będzie - zobaczysz.
Dlatego za dom bez kotów dla pięknej kiciuni :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon cze 20, 2011 0:19 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

jestem i ja :) trzymam kciuki za slicznotke :)
Kasia, nie wiem, czy ktos juz o tym wspominal-ogloszenia, plakaty... jesli masz mozliwosc-wydrukuj choc kilka, rozwies w przychodniach wet, w wiekszych sklepach zoologicznych.. Moze to pomoze w znalezieniu domku? Moze poprostu domki ktore nie maja kotow, a szukaja swego kociego szczescia, nie wiedza, gdzie szukac, moze nie znaja miau, nie maja czasu na szukanie kota w internecie... Jakis sposob musi sie znalezc, poprostu cos w koncu musi poskutkowac! :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon cze 20, 2011 5:54 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -pilny DT/DS!!!

Witaj edii :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,witaj Aga :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,witaj Sylwuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,witaj Ola :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sorry,że tak hurtowo,ale rano mam mało czasu :?
Ola-ona błakała się ponad dwa miesiące ,w miejscu bardzo widocznym,w mrozy-i jakoś nikt jej nie wziął,nie pochylił się nad jej nieszczęściem!
To małe wredne miasteczko-tu sie kotów nie przygarnia-tu się koty wyrzuca! :(
Przecież to nie pierwszy kot,któremu szukam domu,więc znam doskonale i sytuację i metody :(
Czy ktoś mógłby jej zrobić wydarzenie na fb????????-proszę!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]