Moderator: Estraven
sunshine pisze:Shalom, mózg jest niezwykłyCzytałam o tym jak potrafi sobie nadrabiać braki. W artykule był przypadek faceta, który miał pracę, rodzinę a w przypadkowym badaniu wyszło, że nie ma 70% mózgu
sunshine pisze:Jozefina, opowiedz trochę. Poproszę
Coś o myciu było, że dobrze jest mieć taki taboret z wyciętym blatem i tam miske do mycia wstawiać, albo że do "góry" i do "dołu" trzeba mieć osobne ręczniki, o żywieniu było sporo, o meblowaniu mieszkań, bieleniu komórek i takie tam. Może siora go ma to przywiozę i coś napiszę
I mam jeszcze (to nawet w pracy) stare poradniki z cyklu: jak dbać o urodę sunshine pisze:Inga, niesamowiteA jak wyliczono te proporcje?
Jakiś czas temu czytałam artykuł o micie wykorzystywania 10% możliwości mózgu. Poszperam i wkleję.
sunshine pisze:Nie masz zbyt dobrego zdania o facetach, co?
sunshine pisze:Nie masz zbyt dobrego zdania o facetach, co?
shalom pisze:Uwaga, uwaga, obalam mit o wykorzystaniu mózgu w 10 %. Albo i mniej. Mam na to alergie odkąd dowiedziałam się czemu to taka bujda i jako przyszła psycholożka nie mogę pozwolić na szerzenie się takich treścizaraz po krótce wytłumaczę
Georg-inia pisze:shalom pisze:Uwaga, uwaga, obalam mit o wykorzystaniu mózgu w 10 %. Albo i mniej. Mam na to alergie odkąd dowiedziałam się czemu to taka bujda i jako przyszła psycholożka nie mogę pozwolić na szerzenie się takich treścizaraz po krótce wytłumaczę
brrrrr
shalom, mówiłam przecie o ukł. autonomicznym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Hana i 33 gości