Jak zwykle spóźniona

Witam serdecznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Jesteśmy![]()
O Chmurce podczytuję bardzo po cichutku, żeby moje futrzaki nie dowiedziały się, jak niektóre koty są rozpieszczane![]()
Dużo zdrówka dla Chmureczki![]()
![]()
Juliśka pisze:Ja również przyłączam się do zachwytów nad tak rozpoczętym dobrymi wiadomościami dniem.Tak bardzo się cieszę,że Zojeczka trafiła do takiego domku,oby więcej takich dobraczków,a życie tych biedaków byłoby rajskie.No,cóż,nie naprawimy świata,jest jak jest,a my jesteśmy po to aby zażegnywać zło.Co do mojej Chmureczki,to sprawy nie mają się tak nadzwyczajnie.Zauważyłam dzisiaj,że znowu wydaje ona przedziwne dżwięki,tak jakby kasłała.Muszę być cierpliwa,wszystko się wyjaśni po wykonaniu badania.Apetyt jednak ma,w nocy skorzystała z kuwetki(na grubo)więc chyba nie jest tak żle.Szkoda,że nie widzicie mnie teraz kiedy piszę do Was,a moja czworonożna menażeria twardo mi kibicuje zasłaniając prawie cały ekran.To,co tam biega po ekranie przyprawia ich o zawrót głowy.Nazarek rano robił pani okłady z ciepłego ciała na kręgosłup.Jak on wie co mnie boli.Jak na dzisiejszy ranek to tyle.Póżniej się odezwę(jak przeżyję wizytę weta).![]()
Jestem tego pewna!Juliśka pisze:Żal mi tylko,że tak szybko się wybudziła po narkozie bo chciałam ją solidnie wygłaskać.Myślę że odrobimy zaległości jak pozbędzie się tej dzikości.Jest o.k.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości