Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 10:28 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

vega013 pisze:Jaki fajny wątek :piwa:
Ja tu sobie przycupnę w kąciku, dobrze?

baaaardzo zapraszamy i proszę się czasem odezwać :-)

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro sty 12, 2011 12:02 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

śFirek pięknie używa drapaka :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sty 12, 2011 21:04 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:a tu sobie zostawię miejsce na jeszcze nie jestem pewna jakie treści

TOALETA - film dla ludzi o silnych nerwach

Metro dzielny psiak :D kto by wytrzymał tyle mlaskania w jedno ucho :ryk:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Czw sty 13, 2011 20:37 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:sesja fotograficzna nudnych kotów - czyli Korek
czy tutaj nie nasuwam się Wam sam komentarz do zjęcia...
"jaka piękna głębia ostrości... "
Obrazek
nudy dalszy ciąg - Korek i Basia
Basia chyba mu nawet zwracała uwagę na ten jęzor - ale nic sobie z tego nie robił
.. no i nadal ta głębia ostrości :-)
Obrazek Obrazek

Kompletny brak zrozumienia dla człowieka. Wracam z pracy - pobawiłabym się chętnie nową zabawką i porobiła im zdjęcia a te zamiast pozować - leżą w tej swojej leżance i niemal się na mnie z wyrzutem patrzą

Cammi!!!!!!! ja już rozumiem :twisted: SUPER GŁĘBIA :!: :!: :!: :ryk:
no troszkę mi pomogłaś zrozumieć :ryk:

Wiolaww

Post » Czw sty 13, 2011 21:13 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

moja Siostra twierdzi, że albo byłam kiedyś marynarzem albo mam jakieś zaburzenia błędnika - bo moje zdjęcia to się jakoś kiwają w jedną albo drugą stronę
coś pionu nie chcą trzymać

a z dzisiejszych fotek
Tina i Homer
Obrazek

historia Tiny

Cammi

Post » Pt sty 14, 2011 20:09 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

ooooooo, i nie ma co poczytać?

Wiolaww

Post » Sob sty 15, 2011 14:04 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

wyszło słoneczko - no to ja chce na spacer z Metrem i zdjęcia porobić
i słoneczko zaszło
ale ja jak coś postanowię i jestem dość konsekwentna to dopinam swojego - więc poszliśmy
pstryknęliśmy kilka zdjęć - cześć Rawicza a część Metra
z tych zwierzęcych mamy
psa od dupy strony
Obrazek Obrazek Obrazek

Cammi

Post » Sob sty 15, 2011 14:12 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

a to mi się najbardziej dziś spodobało
wiosna? w połowie stycznia?
Obrazek

Cammi

Post » Sob sty 15, 2011 18:37 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Ja też mogę :?: Na razie to nic sensownego nie napiszę, bo oczywiście ryczę - ponieważ przeczytałam prawie cały stary wątek GAgatka ... i jakby to wszystko było wczoraj .....

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob sty 15, 2011 18:59 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

ja też jestem masochistka - wracam do wątku gAgusia i Dusi i za każdym razem ryczę

dzisiaj jeszcze zaczaiłam się na koty - dwa facety - przebywają ostatnio dużo w kuchni
Fuks
Obrazek Obrazek
kot, który ma jeść tylko karmę renal zadokował przed lodówką - wejście do kuchni to jeden ciągły wrzask "daaaj jeść" - nawet RC senior mu nie smakuje - będę go miała na sumieniu - bo lekarstwa podaję w gourmecie albo w zmielonym indyku - zamiast na siłę wpychać do mordy
Obrazek
Korek
Obrazek

Cammi

Post » Sob sty 15, 2011 19:13 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Czyli innej masochistki na wątku nie chcesz ...............

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob sty 15, 2011 19:18 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Aleksandra59 pisze:Czyli innej masochistki na wątku nie chcesz ...............

a czy napisałam, że masz mi się tu nie pokazywać ? :ryk:
:1luvu: wiesz, ze ja Ciebie ...

Cammi

Post » Sob sty 15, 2011 19:28 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Trzecia masochista się zgłasza. W poniedziałek mija pierwsza rocznica śmierci mojego ukochanego Baksia i pewnie też wrócę do jego wątku przy którym ryczę...

Cammi, próbowałaś podawać Fuksowi tacki Animondy Integra Protect Nieren? U mnie, kiedy była dieta nerkowa, przez jakiś czas smakowało (aż oczywiście przestało :roll: ).

A Metro "od dupy strony" też mi się podoba :oops: Jakieś zboczenie, czy co? :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob sty 15, 2011 19:37 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

anna09 pisze:Trzecia masochista się zgłasza. W poniedziałek mija pierwsza rocznica śmierci mojego ukochanego Baksia i pewnie też wrócę do jego wątku przy którym ryczę...

Cammi, próbowałaś podawać Fuksowi tacki Animondy Integra Protect Nieren? U mnie, kiedy była dieta nerkowa, przez jakiś czas smakowało (aż oczywiście przestało :roll: ).

A Metro "od dupy strony" też mi się podoba :oops: Jakieś zboczenie, czy co? :wink:

Animondy nie próbowałam - bo o niej nie słyszałam :-)
Muszę powyciągać właśnie takie info jak o karmie dla seniorów
Namierzę te tacki i na jakiś czas będę miała czym zatkać wrzaskuna :-)

nie wiedziałam, że Baksio miał wątek - podrzuć link proszę

Cammi

Post » Sob sty 15, 2011 19:47 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Z tego, co pamiętam, to jeszcze Trovet, Specific, Eukanuba i Purina Vet mają mokre dla nerkowców (Hill's i RC znasz). Ja na początku zamówiłam moim różne, aby sprawdzić, co chciałyby jeść (na Trovet i Eukanubę nawet nie chciały spojrzeć). Tacki Animondy są w trzech smakach.

Link do wątku Baksia podrzucę, ale nie teraz, bo teraz nie mogę się rozryczeć.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

[poprzednia][następna]