Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 16:14 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

Oby była, a gdyby nie była to już mam kolejną osobę która chce ją wziąść :) Więc wszystko w łapkach koteczki :)
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 16:24 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

magdajedral pisze:Oby była, a gdyby nie była to już mam kolejną osobę która chce ją wziąść :) Więc wszystko w łapkach koteczki :)

Jakby co to pamiętaj, że inne też czekają na domek :) jakby puchatka się znalzła :) to może Makarego ktoś zechce viewtopic.php?f=13&t=119990&start=0 :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 08, 2010 16:41 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

Będę oamiętac i będę proponować :)
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 20:16 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

Taka długa cisza..
Mam nadzieję, że wszystko idzie zgodnie z planem..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro gru 08, 2010 21:03 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

icoicoico?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro gru 08, 2010 21:08 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

:mrgreen: oby dobre wieści były :1luvu:

CatAngel

Post » Śro gru 08, 2010 21:12 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

No właśnie nie wszystko poszło zgodnie z planem bo k....wa mać głupia baba ze mnie i tyle. W drodze do Mszczonowa zadzwoniła dziewczyna, powiedziała że bierze kotkę do siebie na stałe!!!!! :ryk: Brakowało niestety jedynie kotki na rynku. Ustaliłyśmy, że jeśli się pojawi to zabieram ją w transporter i juto między 6:00 a 6:30 odbierze ją tej dziewczyna tata, który codziennie bywa przejazdem w Mszczonowie. Ponieważ kotki nie było poprosiłam pana ze sklepu aby do mnie zadzwonił jak sie pojawi. I zadzwonił o 17:50. Więc w te pędy ruszyłam. Trochę nieufnie tym razem ale jednak podeszła do mnie tradycyjnie zawodząc maiuczeniem. Zaczęła jeść parówkę i ja ją cap do transporterka i byłoby ok. gdyby nie fakt że postanowiłam włożyć do transporterka resztę porwanej na kawałki parówki. Kotka wykorzystała moment i nawiała......... Krzyczcie ile wlezie bo należy mi się porządny opieprz za to co zrobiłam. Co ja sobie myślałam? Że ona spokojnie tam posiedzi? K.....wa nie wiem. Nie mogę sobie tego darować. Zaraz TŻ wychodzi do pracy, więc ja się ubieram i idę jej szukać. Mam nadzieję że się uda. A mogło byc tak pięknie.........
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 21:14 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

A CatAngel, te Twoje ogłoszenia to naprawdę cuda działają. :1luvu: To właśnie dzięki FB i komuś kto wrzucił na NK dziewczyna znalazła kotkę.

Jeśli dzisiaj się nie uda jej złapać to będę próbowała jutro po pracy i tak codziennie. W niedzielę DS może przyjechać po nią osobiście więc najwyżej niedzielę spędzę na rynku :)
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 21:17 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

magdajedral pisze:A CatAngel, te Twoje ogłoszenia to naprawdę cuda działają. :1luvu: To właśnie dzięki FB i komuś kto wrzucił na NK dziewczyna znalazła kotkę.

Jeśli dzisiaj się nie uda jej złapać to będę próbowała jutro po pracy i tak codziennie. W niedzielę DS może przyjechać po nią osobiście więc najwyżej niedzielę spędzę na rynku :)

Już ja tam wiem kto wrzucił na nk :ryk: :twisted: Beatka zapewne :1luvu: bo pisałam mi w wydarzeniu :ok:

CatAngel

Post » Śro gru 08, 2010 21:19 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

Więc dziekuję również Beatce :)

Nie mogę sobie darować że mi uciekła. Zupełnie straciłam wiarę w to co robię. No w życiu taką pierdołą nie byłam jak dzisiaj. I do tego cały renek ludzi gapiących się jak na debila.
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 21:50 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

Idę na rynek..... KCIUKI OBOWIĄZKOWO PROSZĘ TRZYMAĆ!!!!!!!!!!!!! Obiecuję że jak tym razem ją złapię to już nie puszczę.
magdajedral

Post » Śro gru 08, 2010 21:52 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

nie puszczaj, chocbys w kratke miala wyjsc z tego starcia!
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Śro gru 08, 2010 22:08 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

alix76 pisze::ok: :ok:
:ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Śro gru 08, 2010 22:25 Re: Porzucona puchata, czarna, młoda kotka-może DT się znajdzie?

no to trzymam mocno.
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

[poprzednia][następna]