W tym akurat jestem dość dobry - tak mówią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Czy masz na myśli droga Inko taką małą zmyłkę, żeby duży podszedł bliżej po to żeby KOT mógł mu cabast skoczyć do gardełka?
W tym akurat jestem dość dobry - tak mówią![]()
Flortee pisze:Ojojooj jaki przyśtojniak, Fruzia pąsem spłoneła....![]()
![]()
Wita Kota Behemota Fruzia dziewczynkaoraz Stopka Przyjaciołek też wita choć stateczniej nieco
I sugeruje też Stopka jako Kwatermiszczu przyuczać nowego Agenta do bycia Tajnym Tyczkiem dróżyny w szeregach wroga. Takim Dżemem Bondem troche
![]()
Flortee pisze:Stopcia wlasnie przyuważyła ze walneła babola- bo zjadła 'w' i Kota Behemota uczyniła tyczkiem zamiast wtyczka![]()
Jednocześnie wystosowuje Stopcia do Stefci podziękowanie za zacny przydział i wita Kota Behemota Przystojniaka w swoim pododdziale![]()
..i idzie teraz Stopcia Fruzi pilnować, bo romanse w oddziałach to ryzyko jednak a Fruzia tu już maślanymi oczkami łypie
seidhee pisze:Mysz jest zbliżona kształtem do kuli, ciekawe czy to ma zastosowanie bojowe zastanawia się Menaszka.
A tyczki to po czesku paluszki solone mówi Duża. Ja bardzo lubię paluszki solone i jak Duzi jedzą to ja używam wszelkich sposobów żeby dostać paluszka nawet potrafię wykraść prosto z ręki.
Menaszka dumna z siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 146 gości