Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 11:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Czy masz na myśli droga Inko taką małą zmyłkę, żeby duży podszedł bliżej po to żeby KOT mógł mu cabast skoczyć do gardełka?
W tym akurat jestem dość dobry - tak mówią 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw lis 04, 2010 12:09 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Chciałbym również zamieścic swoją fotografię do ewentualnego dossier ...

Obrazek[/quote]

Czekam na propozycje - B.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lis 04, 2010 13:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

AYO pisze:Czy masz na myśli droga Inko taką małą zmyłkę, żeby duży podszedł bliżej po to żeby KOT mógł mu cabast skoczyć do gardełka?
W tym akurat jestem dość dobry - tak mówią 8)

Tak, o to właśnie chodziło

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lis 04, 2010 14:20 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Ja uważam, że najważniejsza jest sztuka kamuflażu na przykład za zasłonką albo udawanie zmiętolonej czarnej koszulki na krześle. Bym sugerowała nieustanne doskonalenie w tym zakresie.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw lis 04, 2010 14:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

W tym też jestem niezły - raz się nawet dużej zdarzyło, że chciała mnie założyć jako bluzę...
Ale zawrzasła :mrgreen:

B. 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw lis 04, 2010 15:03 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Powyższ manewr obarczony jest ryzykiem ZG (Zgniecenia Agenta). Jak się zbyt dobrze udaje zmiętoloną koszulkę na krześle.. Ja radzę rozwijać kompetencje komunikacyjne- np. przemawianie do wroga (można ćwiczyć na normalnch Dużych) wraz z głębokim patrzeniem w oczy. Powyższe ma również charakter hipnoticzny. Można pozyskać prowiant pozostawiając wroga w całkowitej nieświadomości..
czy coś. trochę już mi się musk przegrzał od tego meldowana... idę poganiać za piórkami...miau :?
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw lis 04, 2010 20:54 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Ojojooj jaki przyśtojniak, Fruzia pąsem spłoneła.... :love: :oops:
Wita Kota Behemota Fruzia dziewczynka :) oraz Stopka Przyjaciołek też wita choć stateczniej nieco ;) I sugeruje też Stopka jako Kwatermiszczu przyuczać nowego Agenta do bycia Tajnym Tyczkiem dróżyny w szeregach wroga. Takim Dżemem Bondem troche :)
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Czw lis 04, 2010 21:18 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:Ojojooj jaki przyśtojniak, Fruzia pąsem spłoneła.... :love: :oops:
Wita Kota Behemota Fruzia dziewczynka :) oraz Stopka Przyjaciołek też wita choć stateczniej nieco ;) I sugeruje też Stopka jako Kwatermiszczu przyuczać nowego Agenta do bycia Tajnym Tyczkiem dróżyny w szeregach wroga. Takim Dżemem Bondem troche :)

Fruzia się żahwfyciła Behemotem Kotem Stefcia się cieszy i odddelegowywóje Kota Behemota Kota do oddziałuw Fruziowo Sztopcinyh

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Czw lis 04, 2010 21:35 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Stopcia wlasnie przyuważyła ze walneła babola- bo zjadła 'w' i Kota Behemota uczyniła tyczkiem zamiast wtyczka :roll:

Jednocześnie wystosowuje Stopcia do Stefci podziękowanie za zacny przydział i wita Kota Behemota Przystojniaka w swoim pododdziale :piwa:
..i idzie teraz Stopcia Fruzi pilnować, bo romanse w oddziałach to ryzyko jednak a Fruzia tu już maślanymi oczkami łypie ;)
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Czw lis 04, 2010 21:49 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:Stopcia wlasnie przyuważyła ze walneła babola- bo zjadła 'w' i Kota Behemota uczyniła tyczkiem zamiast wtyczka :roll:

Jednocześnie wystosowuje Stopcia do Stefci podziękowanie za zacny przydział i wita Kota Behemota Przystojniaka w swoim pododdziale :piwa:
..i idzie teraz Stopcia Fruzi pilnować, bo romanse w oddziałach to ryzyko jednak a Fruzia tu już maślanymi oczkami łypie ;)

Sztopcinek pilnuje Fruzi Stefcia potwfierdża i jeszcze Stefcia widzi rze męszkie siły roszną w drórzynie

CatherineTheGreat

Post » Pt lis 05, 2010 11:01 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Miaudobry :) Odganiamy deszcz
PIK

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 05, 2010 12:27 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Obrazek

czary-mary-pryk-pryk-plum-plum - odganiamy deszcza
Mysz vel cFaniara & Pyza czarodzieja
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lis 05, 2010 12:40 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Mysz jest zbliżona kształtem do kuli, ciekawe czy to ma zastosowanie bojowe zastanawia się Menaszka.
A tyczki to po czesku paluszki solone mówi Duża. Ja bardzo lubię paluszki solone i jak Duzi jedzą to ja używam wszelkich sposobów żeby dostać paluszka nawet potrafię wykraść prosto z ręki.
Menaszka dumna z siebie

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt lis 05, 2010 16:50 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:Mysz jest zbliżona kształtem do kuli, ciekawe czy to ma zastosowanie bojowe zastanawia się Menaszka.
A tyczki to po czesku paluszki solone mówi Duża. Ja bardzo lubię paluszki solone i jak Duzi jedzą to ja używam wszelkich sposobów żeby dostać paluszka nawet potrafię wykraść prosto z ręki.
Menaszka dumna z siebie

Menaszka myśli dobże Mysz morzna żatródnić do rurznyh żadań toczącyh się na froncie

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]