Sierściuchy - Malawaszka za TM :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 22:41 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

Wygodnie jej było :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro cze 23, 2010 23:47 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

a ja chce widziec fotki Twoich pomagierów w akcji pomagania Ci w robocie, bo coś mi sie zdaje, że koleżanka ich nie docenia 8)

Ja to czasami nawet gdzie usiąść nie mam :twisted:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw cze 24, 2010 6:08 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

Ja tu widzę pełne gotowości i oczekiwana pozycje i chęc do pracy.
No dobra, może z jednym wyjątkiem, ale zakładam, że to znużenie pt.: "no ile można czekac, aż ta leniwa kobieta przyjdzie i zabierzemy się do roboty ???" :roll:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Czw cze 24, 2010 13:24 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

EwKo pisze:Tosia zostawiłą urobek w nowym, pustym, dużym transporterze...

O? I co było dalej?

A to z tym pksem to było a propos czego, hę? :x :wink:
Mam już pakować taką jedną? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob cze 26, 2010 8:44 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

hyhy :twisted:

Transporter wyścieliłam ręczniczkiem. A co. Drugiej wpadki - na razie - nie było. Słuchajcie, to RC Calm chyba działa 8O Rzadziej słyszę warczenie Tosi (akt faktem, ze ostatnio mało w domu bywam :evil: ). Bure jakoś tak spokojniej reaguje na obecność fraczkensów, za to zaczęło znowu gonić Melkę. Nie jakoś tak z przekonaniem, ale zawsze. Normalnie no... Do głowy można dostać.

Poza tym Karol mi palec deską sedesową przyciął. Widziałam, ze zamierza się, by wskoczyć na kibelek, a jako że był otwarty, chciałam deseczkę opuścić, coby się kotulek nie zamoczył. I co? Nie docenił dziad mojej dobrej woli i wskoczył, kiedy mój palec znalazł się akurat w szczelinie między klapką a deseczką :twisted: Karol pewnie z 5 kilo waży... I po północy bylo... I ja jakaś takaś nerwowa ostatnio... Sie bidok nasłuchał :roll:

A w ogóle to zwracam uwagę jeszcze na dwie sprawy: po pierwsze primo - jest okazja do spotkania w Krakowie: aassiiaa, wolontariuszka MiauKota organizuje wakacyjną wyprzedaż 8) , będzie można uścisnąć dłoń prezesa i wołgle 8) Może nawet mię na żywo oglądnąć - od razu mówię: nie ponoszę odpowiedzialnosci za ewentualnie doznane urazy psychiczne tudzież straty moralne i zachwianie poczucia estetyki. Amen :smokin:
No chyba że mi w terminie przypadnie rozmowa kwalifikacyjna, to zonk...

Po drugie primo: 20 czerwca KotoTotkowi stuknął roczek, i kurde... nikt nie zauważył :twisted: :placz:
Link w podpisie, jakby co :evil:
I proszę docenić urodę modeli oraz moje, jak mi to dziecka napisały w kalendarzu, który przygotowały z tytułu opuszczenia murów gimnazjum: niecodzienne poczucie humoru :partygirl: :spin2:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob cze 26, 2010 8:50 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

Adria pisze:a ja chce widziec fotki Twoich pomagierów w akcji pomagania Ci w robocie, bo coś mi sie zdaje, że koleżanka ich nie docenia 8)

Ja to czasami nawet gdzie usiąść nie mam :twisted:

Obrazek

Bardzo przystojny ten zastępca prezesa :mrgreen:

EwKo

Post » Sob cze 26, 2010 9:30 Re: Sierściuchy... KotoTotkowi stuknął roczek ;) - s. 3.

Ewko, ja Cię z rozkoszą wielką obejrzę :mrgreen:

I kotototkowi życzę kolejnych roczków wielu :piwa:

Myszka.xww

Post » Sob cze 26, 2010 14:27 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

EwKo pisze:Może nawet mię na żywo oglądnąć - od razu mówię: nie ponoszę odpowiedzialnosci za ewentualnie doznane urazy psychiczne tudzież straty moralne i zachwianie poczucia estetyki. Amen :smokin:

Kobieto nie bluźnij, bo się tez wybiore !
Będę już po operacji a w trakcie radio i chemioterapii i w produkcji wyżej wymienionych objawów raczej bedę bezkonkurencyjna...
EwKo pisze:No chyba że mi w terminie przypadnie rozmowa kwalifikacyjna, to zonk...

Zmieniasz pracę ?
Obrazek

Hipcia

Post » Sob cze 26, 2010 18:37 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

Hipcia pisze:
EwKo pisze:Może nawet mię na żywo oglądnąć - od razu mówię: nie ponoszę odpowiedzialnosci za ewentualnie doznane urazy psychiczne tudzież straty moralne i zachwianie poczucia estetyki. Amen :smokin:

Kobieto nie bluźnij, bo się tez wybiore !
Będę już po operacji a w trakcie radio i chemioterapii i w produkcji wyżej wymienionych objawów raczej bedę bezkonkurencyjna...

Phi! Z dopalaczami... to każdy potrafi <foch>.
(Wybacz żart, bo sama sytuacja dotycząca zdrowia nie jest jednakoż zabawna :( )

Nie zmieniam. Znaczy mam nadzieję. Wolałabym nie ;)
Mam zamiar do wtorku zrobić coś, nad zym normalnie ludzie siedzą miesiacami, a już z pewnością tygodniami :twisted: I normalnie robiłabym to zimą, ale mię przypiliło. I pochwalę się ,co to, jak już będzie po wszystkim, przynajmniej wstydu publicznego nie będzie :twisted:

Nie mogę patrzeć na komp... :placz:

EwKo

Post » Sob cze 26, 2010 20:50 Re: Sierściuchy wspierają CIACH!-a - s.2. i pomagają w pracy...

EwKo pisze:(Wybacz żart, bo sama sytuacja dotycząca zdrowia nie jest jednakoż zabawna :( )

Nie szkodzi, wole to niż pocieszanie !
I masz racje - to nieuczciwe. Dyskwalifikacja za doping :twisted:
Obrazek

Hipcia

Post » Sob cze 26, 2010 20:55 Re: Sierściuchy... KotoTotkowi stuknął roczek ;) - s. 3.

KotoTotek :piwa:

Dumna jestem normalnie z Ciebie, że mimo wszelkich przeciwności losu (przycięcie palca itp), nie poddałaś się i produkcja idzie pełną parą. 8)

Sierściuchy pewnie smętne, że pańcia tylko komp i komp... :)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie cze 27, 2010 6:41 Re: Sierściuchy... KotoTotkowi stuknął roczek ;) - s. 3.

Myszka.xww pisze:Ewko, ja Cię z rozkoszą wielką obejrzę :mrgreen:

I kotototkowi życzę kolejnych roczków wielu :piwa:

:ok:
cHILOWO NA KOMPA PATRZEĆ JUŻNIE MOGĘ, ALE BĘDZIEM WALCZYĆ ;) Sorry, caps :roll:

Myszko, z wzajemnością, zapewniam! :mrgreen:

Sierściuchy są tak podjarane brakiem uwagi z mojej strony, że wszystko co żyje przyłazi się miziać. Karola normalnie noszę jak lisa przewieszonego przez ramię: z przodu klaty mej dyndają nóżki przednie, o plecy zaś obijają się tylne. Żeby jeszcze mi twarzy nie barankował i nie wywijał się na boki (wygląda, jakby się na grzbiet chciał przewrócić i wystawić podwozie).

Wracam do pisaniny :placz: :placz: :placz:

EwKo

Post » Nie cze 27, 2010 12:02 Re: Sierściuchy... KotoTotkowi stuknął roczek ;) - s. 3.

Ujmę to tak: mamy we wsi odpust. Koty mi zaraz ze skóry wylezą :evil: Trzy razy w roku (2x odpusty i Sylwek) snuję plany, co bym zrobiła z idiotami walącymi petardami na prawo i lewo :evil:

EwKo

Post » Nie cze 27, 2010 21:54 Re: Sierściuchy... KotoTotkowi stuknął roczek ;) - s. 3.

ja wiem, co byś zrobiła, ale nie napiszę, bo mnie o perwersję posądzą :twisted:

Myszka.xww

Post » Śro cze 30, 2010 20:33 Re: Sierściuchy... KotoTotkowi stuknął roczek ;) - s. 3.

:mrgreen:

Klunia ma łyse miejsce na plecach. Aż se na początku myślałam, że coś mi się pokopciało i wzięłam na ręce Melkę :roll: Mam nadzieję ,że to nie grzyb...

EwKo

[poprzednia][następna]