Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Tiaaa, Dzikuska już wie, że za jakieś 10 lat młoda będzie miała wreszcie czas na pierdołki typu szukanie kuwety
Taaa... Co tam! W mig zleci!
Przynajmniej masz pretekst do kupowania wciąż nowych butów
Rakea pisze:genialne w swojej prostocie, że ja na to nie wpadłam..
Mała Dzikuska pisze:A widzisz!Pożyczyć Ci Colę, czy sam "towar" wystarczy?...
tillibulek pisze:OKI pisze:Nie będę dyskutować z kolejnym wetem![]()
od razu walkower? jestem zawiedziona
OKI pisze:Butów Dzikusce żałujesz?![]()
![]()
ja za nie nie place, wiec nie zaluje![]()
ale nasza koteczka od rodzicow tez .. z kolei... siusiala na buty - ładne kilka par moich ulubionych bucikow polecialo do kosza - moze trzeba sie na razie wstrzymac z tymi zakupami
tillibulek pisze:OKI pisze:Nie będę dyskutować z kolejnym wetem![]()
OKI pisze:Butów Dzikusce żałujesz?![]()
![]()
:
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Nie będę dyskutować z kolejnym wetem![]()
Nie prowokuj, Tilli, nie prowokuj
tillibulek pisze:OKI pisze:Butów Dzikusce żałujesz?![]()
![]()
ale nasza koteczka od rodzicow tez .. z kolei... siusiala na buty - ładne kilka par moich ulubionych bucikow polecialo do kosza - moze trzeba sie na razie wstrzymac z tymi zakupami
A jak w tym tempie buty mogą stać się ulubione?
Rakea pisze:OKI pisze:Nie ukrywam, że ten wet brzmi o wiele rozsądniejPytanie, co miał na myśli
znając Czerwca - miał na myśli wybić z głowy fochy młotkiem..czyli miłościom![]()
próbowałam kiedyś dopytać jak to się dzieje, że moja Misioo ma teraz lepsze wyniki niż za młodu: on na to "miłość, miłooooość..". :
Rakea pisze:A tak w ogóle to trochę wkurza mnie Hasan - bo od czasu do czasu funduje mi swoją katalepsję i gdy już zostanie wycałowany i wymacany przez dr Czerwieckiego, wraca do domu zadowolony, żre jak głupi i bryka jak koń..on chyba po prostu tęskni za Wujkiem![]()
Mała Dzikuska pisze:Małe sprostowanie! Pisałam, że Cola zrobiła prawie na moje buty...![]()
kalair pisze:O, nowy wąt..Bryyy..
Cameo pisze:Cześć kochani! zaglądam i kibicuję
margaretka2002 pisze:Czesc, czesc.
Mała Dzikuska pisze:Cześć!
kalair pisze:Wystarczyło raz!![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Mizianki dla Freyki proszę!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1546 gości