Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:wczoraj padlam i zapadlam w letarg ,melduje sie wiec spozniona,ale za to ile mam czytania![]()
dla porzadku przypominam ,ze w kolejce jestme na miejscu pierwszym
![]()
![]()
A ja która jestem?MariaD pisze:zabers pisze:Zdradzić Wam tajemnicę? Ja tak naprawdę nie umiem szyć. Mówię zupełnie poważnie. To, co prezentuję, to nie poparta krztą doświadczenia, "radosna twórczość" - Nikifor w czystej formie. To może się jednak jeszcze zastanowicie?
To zupełnie jak ja nie umiem szydełkowac i robić na drutach.![]()
Witaj siostro "radosna twórczość".![]()
No to robić listę kolejkową na narzuty?Mnie wychodzi, że byłam trzecia.
Kicorek, jest po co stać. Wbijaj się.
Kicorku ....Zabers miala material blekitny, blekit krolewski i granatowy .....moze ktorys z kolorkow zostalKicorek pisze:Przyczłapałam. Doczytałam![]()
Ja w zamierzchłych czasach swoim rodzicom zafundowałam psa ze wsi, gdzie byłam na wakacjach![]()
zabers mnie zignorowała na bazarze, ale mnie nie tak łatwo zniechęcić
anulka111 pisze:wczoraj padlam i zapadlam w letarg ,melduje sie wiec spozniona,ale za to ile mam czytania![]()
![]()
A ja która jestem?MariaD pisze:zabers pisze:Zdradzić Wam tajemnicę? Ja tak naprawdę nie umiem szyć. Mówię zupełnie poważnie. To, co prezentuję, to nie poparta krztą doświadczenia, "radosna twórczość" - Nikifor w czystej formie. To może się jednak jeszcze zastanowicie?
Aha, a poza kolejką na narzuty da się wykroić ze dwie poduchy w niebieskościach?
Kicorek pisze:Przyczłapałam. Doczytałam![]()
Ja w zamierzchłych czasach swoim rodzicom zafundowałam psa ze wsi, gdzie byłam na wakacjach![]()
zabers mnie zignorowała na bazarze, ale mnie nie tak łatwo zniechęcić
![]()
Aha, a poza kolejką na narzuty da się wykroić ze dwie poduchy w niebieskościach?
Napiszę na pw, jak zmierzę wymiary, czyli jutro. Jak nie zapomnę, bo mam sklerozęzabers pisze:Do Kicorka - wcale Cię nie ignorowałam, Kicorku Ty jeden, Ty. Chcesz poduchę? To napisz jaką. O narzutach na razie zapomnijcie. Patchwork to coś, na czym znam się jak prosiak na lataniu.
zabers pisze: O narzutach na razie zapomnijcie. Patchwork to coś, na czym znam się jak prosiak na lataniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia, Silverblue i 24 gości