AAleż !!!Wystarczy szczoteczka elektryczna do zębów(byle dobrej firmy) i huśtawka z Praktikera.Tańsze w utrzymaniu ,o zdrowiu(zębów )nie wspominając!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaja4 pisze:
AAleż !!!Wystarczy szczoteczka elektryczna do zębów(byle dobrej firmy) i huśtawka z Praktikera.Tańsze w utrzymaniu ,o zdrowiu(zębów )nie wspominając!
pomponmama pisze:shira3 pisze:Nauczy smarkacza czystości - ty już pomponmamo masz luz - niczego uczyć nie musisz...
Teraz doczytałam. Ja Shiro uczę Kizika, że są pewne zasady zachowania przy stole. Z sukcesem wyjaśniłam mu, że na stół się nie wchodzi i przy jedzeniu dużych nie wolno żebrać.Porządek musi być!
majencja pisze:Spożywając eliganckom kolację zapowiedziano nam artistycznom niespodziankę. Trochę jak zwykle nie pasowałam do towarzystwa bo jako jedyna nie zalewawszy kieliszka/ większość pije bo.....dają/ no i ja w ginsach i w adidasach/ z wyprzedaży/ a nie w uniformie wyjściowym/ Kazał by mi kto wieźć
/
Swiatła pogaśli i kto sie ukazał na sceniesama HALINA KUNICKA i zaczęła piosenki z pleśniom czyli sprzed 40 lat. Towarzyszył Jej Czesław Majewski z kabaretu Olgi Lipińskiej. I co mówili - Czesław to mi się od razu moje 3/4 kota o tymże imieniu przypominało no i musiałam się hamowac co by nie parsknąć
![]()
Nie doceniłam atrakcji, taka chamota z prowincji, wole se na miau posiedzieć , przynajmniej w uszach mam cicho
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff i 36 gości