Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Pozdrawiam wiosennie i zmykam do pracy
tosiula pisze:Cześć Ineczkosłoneczko mamy
maciejowa pisze:Cześć Inulko! Piękne słoneczko świeci! Pewnie niedługo wyjdę na balkonikRozdrapałem sobie ucho i mam strupa. Boję się, że moi Duzi zabiorą mnie do wetki, bo oni tacy nadwrażliwi
Ł.
kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inulko! Piękne słoneczko świeci! Pewnie niedługo wyjdę na balkonikRozdrapałem sobie ucho i mam strupa. Boję się, że moi Duzi zabiorą mnie do wetki, bo oni tacy nadwrażliwi
Ł.
Witaj, ŁaciulkuTeż mam ładne słonusio
Tylko po co drapałeś uszęta?
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Inulko! Piękne słoneczko świeci! Pewnie niedługo wyjdę na balkonikRozdrapałem sobie ucho i mam strupa. Boję się, że moi Duzi zabiorą mnie do wetki, bo oni tacy nadwrażliwi
Ł.
Witaj, ŁaciulkuTeż mam ładne słonusio
Tylko po co drapałeś uszęta?
Bo mnie swędziałoA teraz boję się jechać do wetki. Ostatnio nie chciałem wejść do transportera. I teraz też się nie dam zapakować!
![]()
Łatek bojowy.
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Oj, Łatulku, boję się, że jednak Cię wsadzą w ten straszny transporter, a potem Ci wetka wsadzi do uszka taki błe patyczek z lekarstwem
Ojej Inusiu!![]()
![]()
![]()
To ja już nie będę się drapał! Obiecuję!
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Oj, Łatulku, boję się, że jednak Cię wsadzą w ten straszny transporter, a potem Ci wetka wsadzi do uszka taki błe patyczek z lekarstwem
Ojej Inusiu!![]()
![]()
![]()
Aż do następnego razu![]()
![]()
![]()
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Ojej Inusiu!![]()
![]()
![]()
Aż do następnego razu![]()
![]()
![]()
Tak właśnie!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości