DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 14, 2010 19:40 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Ten. Rasy Gumkojad Strzępiastouchy.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie mar 14, 2010 19:42 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Gumkojad naszafkowy strzępiastouchy 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 14, 2010 19:49 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Ciocie i Wujki, nie wolno zwyzywać kotków!
Kretki Obronne
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie mar 14, 2010 19:50 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Wielbłądzio pisze:Siupsiupek Kot Uczony (no chyba uczony, skoro z pisaniem tak dobrze sobie radzi :wink: ) i Kropunia :1luvu:

Ja wszystko poprawiam. W ogóle to cały dom jest na mojej głowie :roll: Nie rozumiem po Duża znosi nowe koty do domu, skoro Dużych całymi daniami nie ma w domu. Przynosi i co? Ja muszę później ogarniać to tałatajstwo :roll: Przywalać z liścia jak sobie za dużo pozwalają :twisted: i w ogóle uczyć porządku.
A teraz jeszcze Siupsiupkowi zachciało się tutaj pisać i też muszę to ogarniać, żeby wstydu nie było. Chwili spokoju normalnie nie ma :roll:

Pelcia
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie mar 14, 2010 19:55 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Faktycznie Pelciu, nie zazdroszczę :roll:
A niech pisze jak sam umie, przecież to nie Tobie wstyd zrobi :mrgreen:

Ale chyba to dobrze, że Stado Ciebie ma, u nas nie ma nikogo, kto trzymałby całą resztę w ryzach... Czasami Lilek robi za guru, ale nie bardzo chcą się go słuchać: toć gołym okiem widać, że biedak ma fijoła :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie mar 14, 2010 19:58 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

kalair pisze:Ciocie i Wujki, nie wolno zwyzywać kotków!
Kretki Obronne

Ależ my nie wyzywamy, drogie Kreciunie. Że Gumkojad to fakt, że Strzępiastouchy to też widać, a Naszafkowym również bywa (szczególnie przy Gościach :roll: ).
Jeżeli chodzi o wyzywanie, jego ofiarą pada zazwyczaj nasz nieszczęsny Olewacz :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie mar 14, 2010 20:03 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:Ciocie i Wujki, nie wolno zwyzywać kotków!
Kretki Obronne

Ależ my nie wyzywamy, drogie Kreciunie. Że Gumkojad to fakt, że Strzępiastouchy to też widać, a Naszafkowym również bywa (szczególnie przy Gościach :roll: ).
Jeżeli chodzi o wyzywanie, jego ofiarą pada zazwyczaj nasz nieszczęsny Olewacz :twisted:

Ciociu kochana, do kotkówq trzeba z szacunkiem..a Duża nasza też tego nic a nic nie rozumie.
Lafinka Nazywana Szmatławcem.. :oops: :oops:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie mar 14, 2010 20:05 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Ojoj, Lafisiu :roll: , gdzie Tobie do szmatławca :twisted: pstrokata Królewno :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Nie mar 14, 2010 20:27 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Ale masz niedobrą Dużą Laffizdrolku , żeby cie szmatławcem nazywać ? :twisted:
Do mnie Duży zawsze mówi księżniczko ty moja albo moje nakrapiane szczeście 8) ........
Takiego mam Dużego :wink: , Kropcia

bubor

Post » Nie mar 14, 2010 20:32 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Kropciu, takiego Dużego jak Wasz to my byśmy wszystkie chciały... Ale co z tego, że byśmy chciały, skoro Mamusia jest starą panną i w ogóle żadnego Dużego nie mamy :( :( :(
A "Królewno" i "Księżniczko" to Mamusia tylko do tych dwóch czarnych bab mówi :(

Dranie

Wielbłądzio

Post » Nie mar 14, 2010 20:34 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Wielbłądzio pisze:Ojoj, Lafisiu :roll: , gdzie Tobie do szmatławca :twisted: pstrokata Królewno :1luvu:

Dziękuję Ciociu! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie mar 14, 2010 20:35 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

bubor pisze:Ale masz niedobrą Dużą Laffizdrolku , żeby cie szmatławcem nazywać ? :twisted:
Do mnie Duży zawsze mówi księżniczko ty moja albo moje nakrapiane szczeście 8) ........
Takiego mam Dużego :wink: , Kropcia

Księżniczką jest Iriska.. A ja lubię wszystrkie szmatki, Safi też, i kradniemy... :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie mar 14, 2010 20:42 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Dobra Kochani, ja się zwijam :roll:
Chcę jeszcze dokończyć książkę, a jutro pobudka przed 6 :twisted: ...

dobranoc

Wielbłądzio

Post » Nie mar 14, 2010 20:45 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Wielbłądzio pisze:Kropciu, takiego Dużego jak Wasz to my byśmy wszystkie chciały... Ale co z tego, że byśmy chciały, skoro Mamusia jest starą panną i w ogóle żadnego Dużego nie mamy :( :( :(
A "Królewno" i "Księżniczko" to Mamusia tylko do tych dwóch czarnych bab mówi :(

Dranie

Nie przesadzajcie Dranie , macie kochającą Dużą która dba o was najlepiej jak potrafi .
My też mamy tylko Dużego ale widocznie tak musi być choć kiedyś obie miałysmy swoje Duże :roll:
Trzymajcie sie Dranie i pomruczcie swojej Dużej przed snem :wink:
Kropcia i Dorcia

bubor

Post » Nie mar 14, 2010 20:45 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Śpij dobrze! :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]