Chester & Roman - pożegnanie Czesia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 24, 2003 11:59

A tak na marginesie - czy Wasze koty też biegają jak stado słoni? 8O 8)

Maraszek

Od: Sob lip 05, 2003 19:02

Post » Pon lis 24, 2003 12:01

Maraszek pisze:A tak na marginesie - czy Wasze koty też biegają jak stado słoni? 8O 8)

Nieeeeee :roll: Jak stado rozpędzonych nosorożców i bawołów tratujących wszystko co stanie na drodze 8) :twisted:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon lis 24, 2003 12:02

Maraszek pisze:A tak na marginesie - czy Wasze koty też biegają jak stado słoni? 8O 8)

To zależy, o jakiej porze dnia/nocy....
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Pon lis 24, 2003 12:08

Raczej jak nieduże stado koni. Maraszku dziękuję za zdjęcia - ach ten ogon nad ogony! Te białe skarpeteczki! Ta szlachetna fizjonomia! Cudo Chester, cudo!
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon lis 24, 2003 12:23

Widzę, że nie jestem osamotniona w temacie kotów kopytnych :smiech3: :lol: I pewnie standardem jest, że największe stada bizonów latają między 22 a 5 rano? :twisted: :twisted: :twisted:

Majorko :love: Nie ma mocnych - musisz wpaść na mizianko :!: :wink:
A jaka szkoda, że efektów dźwiękowych nie mogę zaprezentować!!! Bo Czesiunia - oprócz cieniutkich miauków i basowego mruczenia, to jeszcze: ćwierka, grucha, pokwikuje i gulgocze :1luvu: :smiech3:
A Romuś baaardzo szybciutko się od niego uczy :wink: :lol:

Maraszek

Post » Pon lis 24, 2003 22:54

ZDJECIA :evil: :evil: :evil: No co jest, juz wieczor :roll: :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pon lis 24, 2003 23:59

Beata pisze:ZDJECIA :evil: :evil: :evil: No co jest, juz wieczor :roll: :wink:

:oops: :oops: :oops: Ja bardzo przepraszam, ale moja mózgownica poszła spać już daaawno temu :wink: chyba nie uda mi się jej zmusić do wieczornego treningu :roll: :lol:
Obiecuję poprawę :D

Maraszek

Post » Wto lis 25, 2003 0:37

Witaj Maraszku... :D ...ja tez jestem ciekawa, jak wygląda rodzony braciszek mojej dziewczynki,Chalsea-kici MCO...pozdrawiam Cię serdecznie :lol:

Ananke

Od: Nie sie 18, 2002 14:13

Post » Wto lis 25, 2003 9:35

Maraszku, właśnie dzisiaj usłyszałam w radiu, że NSA uznał zarzuty wobec Romana Kluski za bezzasadne - Twój Kluska pewnie się ucieszył!
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Wto lis 25, 2003 9:46

Majorka pisze:Maraszku, właśnie dzisiaj usłyszałam w radiu, że NSA uznał zarzuty wobec Romana Kluski za bezzasadne - Twój Kluska pewnie się ucieszył!

:piwa:
:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

drotka

Od: Wto kwi 22, 2003 11:49

Post » Wto lis 25, 2003 10:43

Majorka pisze:Maraszku, właśnie dzisiaj usłyszałam w radiu, że NSA uznał zarzuty wobec Romana Kluski za bezzasadne - Twój Kluska pewnie się ucieszył!

:lol: :lol: :lol:
A ja się dziwiłam, czemu on cały ranek tak radośnie grucha i gulgocze! Teraz wszystko jasne :D
Stanowczo muszę się podszkolić w kociej mowie :oops:

Maraszek

Post » Wto lis 25, 2003 10:46

Maraszek pisze: Stanowczo muszę się podszkolić w kociej mowie :oops:

I słuchać radia! :lol:
Obrazek

Majorka

Post » Wto lis 25, 2003 11:13

Majorka pisze:
Maraszek pisze: Stanowczo muszę się podszkolić w kociej mowie :oops:

I słuchać radia! :lol:

Tylko skąd ten mój gałgan wiedział??? 8O
No jak nic jakąś więź telepatyczną mają :lol:

Maraszek

Post » Wto lis 25, 2003 11:24

No w końcu wspólne imię i nazwisko zobowiązuje! Spryciula, ten Twój Klusek. No i znany szerokiemu ogółowi i w NSA! :)
Obrazek

Majorka

Post » Śro lis 26, 2003 10:58

Wczoraj musiałam oddać komputer :( a że nie mam swojego - na razie nici ze zdjęć :( buuuu

Czy ja już pisałam, że mam bucającego kota? :lol:
A wygląda to tak: należy podejść do Romusia (najwygodniej jak siedzi na kuchennym blacie :twisted: ) i coś do niego czule powiedzieć. Natychmiastowa reakcja jest następująca: nieptrzytomnie zmrużenie oczków i opętańcze mruczando. :lol: A jak się zbliży twarz do kota, to dostaje się pięknego baranka prosto w nos :twisted: :lol: :lol: :lol: ew. w czoło. Potem kot się wciska pod szyję za ucho i testuje wytrzymałość bębenków na niskie tony :twisted: On tak długo może.... :twisted: :lol:

Ale gałgan rzuca się na Czesia :evil: Nie wiem co myśleć - czasami się ganiają i kotłują i to wydaje mi się w miarę ok. Ale nieraz jest tak, że Czesio sobie leży spokojnie, a Romek krąży po mieszkaniu. Chodzi, chodzi, trochę pomiauczy i - przechodząc koło Czesia - rzuca mu się nagle na plecy, do gardła itd. 8O :(
Chester go czasem zaczepia, zachęcając do zabawy, a on się rzuca z furią.
Martwię się :(

Maraszek

[poprzednia][następna]