Trójka drombo i ona, pies i nowy mały duży :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 17, 2010 20:15 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

fajnie Haniu, że się odezwałaś. a nie wiesz skąd Gosia bierze te paski?

Ja na szczęście za dużo załatwiania nie będę miała :wink:
nie będzie imprezy, więc odpada muzyka i w ogóle.. a obiad się sam zrobi 8) założę jakąś sukienkę, ktoś mi zrobi makijaż.. włosy.. :wink: nawet nie myślę gdzie i kiedy to załatwię..
właśnie czytamy o wymianie dokumentów i jesteśmy przerażeni :roll:
i jedno.. żal mi się żegnać z moim nazwiskiem :( takie ładne.. ;) nowe też nie najgorsze.. dwa będą za długie.. ehh.. muszę się zacząć przyzwyczajać.. :wink:

już ugadaliśmy z szefem, że jeśli nic bliżej fajnego nie znajdziemy, to mamy wstępnie termin u niego w restauracji zaklepany :)
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Nie sty 17, 2010 21:41 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Nie mam pojęcia kupiła 100 sztuk w opakowaniu było, więc na razie mamy zapas.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon sty 18, 2010 9:06 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Paski widziałam kiedyś na allegro, właśnie po 100 szt.

Ślub w czerwcu? Trochę późno się za to zabieracie.

Terminu jak widzę jeszcze nie macie zaklepanego? Z czerwcem może być ciężko. Cywilny bierzecie?
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 18, 2010 11:44 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

masz krótkie imię, więc może 2 nazwiska nie będą takie złe :D Aż tak długo nie będzie :D

Ja mam i długie imię i oba nazwiska były długie.. dlatego tylko zmieniłam :roll:

Ja Ci mogę zrobić paznokcie, jak jakieś wyhodujesz długościowo w miarę :lol: :lol: :lol:

Też będę musiała paski kupić :roll: :twisted:
znalazłam takie różniaste na allegro:

http://allegro.pl/search.php?string=pas ... onal_rec=0

Ale nie wiem, które brać :evil:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Pon sty 18, 2010 18:28 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Albo możesz nazwiska nie zmieniać wcale 8)
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Pon sty 18, 2010 21:33 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

maggia pisze:Paski widziałam kiedyś na allegro, właśnie po 100 szt.

Ślub w czerwcu? Trochę późno się za to zabieracie.

Terminu jak widzę jeszcze nie macie zaklepanego? Z czerwcem może być ciężko. Cywilny bierzecie?

Madziu.. nie późno się zabieramy, a szybko chcemy wziąć :lol:

ślub cywilny, z uroczystym obiadem. odpada nam sala, muzyka, fotograf i kamerzysta...
planuję poprosić koleżankę o zdjęcia.. ile to zdjęć się porobi przez 15 min ślubu i podczas jedzenia.. :twisted:
pozostaje znalezienie bliskiej restauracji dla 30 osób, ale jak się nie znajdzie to robimy na Strzeleckiej. więc luz.
no i nocleg gości.. w najgorszym wypadku u nas na podłodze :twisted:
przeraża mnie szukanie sukienki (tu nie mam pomysłu) i takie rzeczy jak właśnie paznokcie, fryzura, makijaż.. bo to pewnie szaleństwo od rana..
raz dwa i będzie po sprawie .. :D
no, terminu nie mamy.. ale w sumie wsio ryba.. :wink: pierwszy wolny w czerwcu :)
Obrazek

catawba

Post » Pon sty 18, 2010 21:39 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

cassidy pisze:masz krótkie imię, więc może 2 nazwiska nie będą takie złe :D Aż tak długo nie będzie :D

Ja mam i długie imię i oba nazwiska były długie.. dlatego tylko zmieniłam :roll:

Ja Ci mogę zrobić paznokcie, jak jakieś wyhodujesz długościowo w miarę :lol: :lol: :lol:

Też będę musiała paski kupić :roll: :twisted:
znalazłam takie różniaste na allegro:

http://allegro.pl/search.php?string=pas ... onal_rec=0

Ale nie wiem, które brać :evil:

ja raczej myślałam o paskach z kilkoma parametrami, np:
http://lab-all.com/ogloszenie-laborator ... sztuk/235/

imię faktycznie mam krótkie, ale nie wyobrażam sobie pisać dłuższego nazwiska ilekroć podpisuję się przy transakcji kartą :wink: z tego m.in względu zmienię to moje wspaniałe nazwisko :twisted:

a paznokcie mogę wyhodować, no problem 8)
Obrazek

catawba

Post » Pon sty 18, 2010 21:43 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

FluszakPluszak pisze:Albo możesz nazwiska nie zmieniać wcale 8)

to nie wchodzi w grę :wink: bo po co wychodzę za tż? "dla nazwiska" :twisted:
tak to przedstawiłam w rodzinie tż, na pytanie po co mi ślub cywilny :wink:
Obrazek

catawba

Post » Pt sty 22, 2010 19:58 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

ciotki już o nas zapomniały.. :roll:
ale przywitamy się 8)
Obrazek

catawba

Post » Pt sty 22, 2010 21:27 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

nie.. nie zapomniały :lol:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Nie sty 24, 2010 10:03 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

no chociaż jedna nie :wink:

zmienię nazwę wątku na "blog catawby" :twisted:

nie wiem co tu pisać w sumie.. :roll:
z Mychy mi potwór rośnie..
Obrazek

catawba

Post » Nie sty 24, 2010 19:40 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

catawba pisze:no chociaż jedna nie :wink:

Pokaż 8)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Nie sty 24, 2010 21:03 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

cassidy pisze:
catawba pisze:no chociaż jedna nie :wink:

Pokaż 8)

ale tego nie widać :wink: mam Ci zrobić zdjęcie podrapanego policzka? :roll:
macha łapami na oślep i wcale nie stara się nie celować w buźkę swojej ukochanej pańci :evil:
Obrazek

catawba

Post » Pon sty 25, 2010 8:32 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

oto potwór Mycha 8)

Obrazek

że mamy jeszcze jedną mysz w domu, nikt nie wątpi.

tż już raz nastawił łapkę, ale się zorientowałam i ją wyrzuciłam. Nie będzie mi się myszka rozpryskiwać po ścianach :evil:
spróbuję z klatką łapką na myszkę :lol: a póki takiej nie mam, liczyłam na koty :twisted:

dziś była okazja. koty czatują pod szafkami, pewnie coś czują. myszka do jednej ma dostęp i wyjada nam cukierki ;) kacper grzebał łapą przy szafce, usłyszałam, że coś tam spadło, więc zawołałam tż. w szafce masa słoików, więc nic nie widać.. tż poprzestawiał tam wszystko i nagle patrzymy, a tu maleńka myszka! i biega sobie wśród słoików. Kacper łomotu słoików się przestraszył, więc już nie był zainteresowany.. :roll: inne też nie. no i myszka zwiała, co lepsze - na podłogę, a dalej chyba pod szafkę.. liczę, że gdyby zwiała na pokój, to któryś by ją wyczaił.. :roll:
ehh.. 4 koty są, a myszy harcują.. 8)
Obrazek

catawba

Post » Pon sty 25, 2010 8:45 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Hej! :D

To idźcie już do USC, bo może terminu nie być. Moja koleżanka ma rezerwacje od roku na 26 czerwca, wesela również nie robi.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]