WARSZAWA - BIAŁY KOCUR nowy dom w Wisniewie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 21, 2009 14:56 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

Biedny kotek, co mu po urodzie... ech...
Niech mu się wreszcie los odmieni.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lis 21, 2009 15:05 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

hanelka pisze:Biedny kotek, co mu po urodzie... ech...
Niech mu się wreszcie los odmieni.

Te piękne koty szybko znajdują domki... Chociaż piękno to też pojęcie względne.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 21, 2009 16:36 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

O TYM 'UKRADNIECIU' TO CAŁKIEM POWAZNIE NAPISAŁAM :mrgreen: tymbardziej,ze kocurek na którego czekalismy...ale wierzyliśmy ,ze zostanie w DT własnie od dzisiaj stał sie rezydentem...no
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 16:57 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

dzięki za banerek :) Już wstawiam sobie..

A w sprawie adopcji pogadamy sobie telefonicznie :)

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Sob lis 21, 2009 19:59 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

Zakochałam się :shock: :love:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lis 21, 2009 20:19 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

Podrzucam bieluszka. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za pogadankę telefoniczną..... czekamy na wieści
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob lis 21, 2009 21:22 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

HOPSAC PO DOMEK NIE TRZEBA...jutro jedzie do swoich Duzych-a jest śliczny...i bardzo... :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 23:25 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

:?:

:balony:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lis 22, 2009 7:37 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

Bożena, bo pytałaś też o koty z Grochowa? Zdecydowałaś się w końcu na białego?

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Nie lis 22, 2009 9:03 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

Cudowny :1luvu:
U mnie na DT jest również śliczny bialutki koteczek :roll: taki 4 miesięczny :)

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Nie lis 22, 2009 11:11 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

gosiar pisze:Bożena, bo pytałaś też o koty z Grochowa? Zdecydowałaś się w końcu na białego?

Adopcje biłego zdecydowałam z rodzina, kiedy ruduś do nas z Gliwic nie dojechał.Decyzja adopcji jednego Rudego jest aktualna.Jak najbardziej.Jeszcze nie zdecydowalismy.(decyzje wstrzymalismy na Grochowie, bo dostałam wiadomosc o kocie w piLnej potrzebie na Paluchu),ale wiem,ze jet juz bezpieczny w DT :lol: Rudus bedzie ostatnim przyjetym przez nas kotem,zeby nie przesadzic :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 22, 2009 11:31 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

to sie nazywa kocia rodzina .gratulacje
:1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lis 22, 2009 11:43 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

BOZENAZWISNIEWA pisze:
gosiar pisze:Bożena, bo pytałaś też o koty z Grochowa? Zdecydowałaś się w końcu na białego?

Adopcje biłego zdecydowałam z rodzina, kiedy ruduś do nas z Gliwic nie dojechał.Decyzja adopcji jednego Rudego jest aktualna.Jak najbardziej.Jeszcze nie zdecydowalismy.(decyzje wstrzymalismy na Grochowie, bo dostałam wiadomosc o kocie w piLnej potrzebie na Paluchu),ale wiem,ze jet juz bezpieczny w DT :lol: Rudus bedzie ostatnim przyjetym przez nas kotem,zeby nie przesadzic :lol:

Rudy z Grochowa jedzie do nas w tym tygodniu-Rozmawiałam z Pania Ania i Ona wybrała kota do naszej rodziny..i co jeszcze najsmiesniejsze, ze wybrała(wskazała0kota w którym nasz najstarszy syn zastepczy sie juz od poczatku zakochał.Wiec i 'kociarnia'u nas zamknieta....moze za kilka lat...Na razie sie juz szykuje do Warszawy białaska odebrac i czekam na propozycje imienia dla niego...bo Czarcika i Antonia(Banderasia) juz mamy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lis 22, 2009 11:48 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

Cieszę się, że chłopakowi poszczęściło się :ok:
Czekam na wieści i foteczki z nowego domku :)

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Nie lis 22, 2009 11:57 Re: WARSZAWA - BIAŁY KOCUR wrócił z adopcji...foto

Też czekam na foteczki i wieści. :lol: :lol: :lol: :lol:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za dokocenie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]