Plaskata konsekwencja- rosniemy w sile

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 07, 2009 13:43 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

sprobuje, mam czas :wink: dzieki
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lis 07, 2009 13:43 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Femka pisze:
moś pisze:nie umiem :oops:
ten mi varia robila, jak mam wstawic takie male zdjecie?

niech Ci varia wstawi, ona taka życzliwa :lol:

Nie dość, że umie robić "takie rzeczy", to jeszcze życzliwa??? :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

moś pisze:nawet femka mnie dzis z rownowagi nie wyprowadzi...jak Roman jestem :twisted:
sama se napisze rodowod, narysuje kota i podam imiona rodzicow..podobno ktos tak zrobil, Avian mi opowiadala :twisted:

trenuj, mośka, bo wytrwałości będziesz jeszcze potrzebować :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lis 07, 2009 13:44 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:Obrazek :wink:

Ojej tu wyglada jak... foczka :ryk: świetne zdjęcie :lol:

Ńo śliczniusi Tilo, i na pewno kochany tylko troszkę czasu mu trzeba, wiadomo.
Ale podchodzi i czułości się domaga to już bardzo dobrze, prawda?
Proszę bardzo dbać teraz o Mosieńka, jakieś kropelki na serduszko czy cuś... :wink: Może na nerwy zresztą nie na serce :lol: W każdym razie proszę bardzo dbać o czarne słoneczko :kotek:

Tilo uroczy, muszę mu się dokładnie poprzyglądać bo takie różne atrakcyjne ma łateczki, plameczki no słodziak :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob lis 07, 2009 13:45 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:sprobuje, mam czas :wink: dzieki

ale w sumie varia tez by mogła :lol:
może by z lizaczkiem podpisik był :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lis 07, 2009 13:45 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Femka pisze:
moś pisze:nawet femka mnie dzis z rownowagi nie wyprowadzi...jak Roman jestem :twisted:
sama se napisze rodowod, narysuje kota i podam imiona rodzicow..podobno ktos tak zrobil, Avian mi opowiadala :twisted:

trenuj, mośka, bo wytrwałości będziesz jeszcze potrzebować :mrgreen:

ja cie nie chce martwic ale coraz trudniej mi przy tobie :evil:

moś

Post » Sob lis 07, 2009 13:46 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

cześc Mośka :wink:
gratuluje dokocenia
maly jest śliczny :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob lis 07, 2009 13:46 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

trawa11 pisze:
moś pisze:sprobuje, mam czas :wink: dzieki

ale w sumie varia tez by mogła :lol:
może by z lizaczkiem podpisik był :mrgreen:

varia ostatnio mnie znielubila, zupełnie nie wiem dlaczego :roll: ..chyba pw do niej napisze :mrgreen:

moś

Post » Sob lis 07, 2009 13:47 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

dalia pisze:cześc Mośka :wink:
gratuluje dokocenia
maly jest śliczny :wink:

dziekuje Gosiu :D na zdjeciach mi nie wychodzi za bardzo, iemno jest, na zywca ma przeslodka, okragla mordke i te oczy. Troszke lzawia wiec zakroplilismy :wink:
Ostatnio edytowano Sob lis 07, 2009 13:48 przez moś, łącznie edytowano 1 raz

moś

Post » Sob lis 07, 2009 13:48 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze: (...)fotosik mnie przeciez wyrzucil :roll:(...)

Zgodnie z regulaminem Fotosika można mieć 3 konta. Tak więc założyłam sobie drugie, z innym nickiem (Młodej) i mam 100 zdjęć do dyspozycji.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob lis 07, 2009 13:49 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Marcelibu pisze:

Zgodnie z regulaminem Fotosika można mieć 3 konta. Tak więc założyłam sobie drugie, z innym nickiem (Młodej) i mam 100 zdjęć do dyspozycji.

ale z tego samego kompa?z tego samego adresu?

moś

Post » Sob lis 07, 2009 13:52 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:
Marcelibu pisze:

ale z tego samego kompa?z tego samego adresu?

Oczywiście! :D E-mail podałam Młodej. Muszę zajrzeć do regulaminu, bo chyba nawet na ten sam adres można mieć te 3 konta.

Marcelibu

Post » Sob lis 07, 2009 13:53 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

No ja mam wspolny z Jj-tem :roll:

moś

Post » Sob lis 07, 2009 13:56 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:ja cie nie chce martwic ale coraz trudniej mi przy tobie :evil:

ej no, przecież żartowałam. :crying:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lis 07, 2009 13:56 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

19. Każdy Użytkownik może założyć i korzystać z maksimum 3 Kont zarejestrowanych na różne adresy e-mail, niezależnie od tego iloma adresami e-mail legitymuje się Użytkownik. Użytkownik nie może przenosić na osoby trzecie swojego prawa do korzystania z Konta. Użytkowanie jednego Konta przez więcej niż jedną osobę odbywa się na odpowiedzialność właściciela Konta.

To załóż sobie na "gmail" (google). Ja do spraw kocich mam inny (osobny) marcelibu@gmail.com . Możesz sobie na ten mój założyć, a ja Ci prześlę link aktywacyjny.
Ostatnio edytowano Sob lis 07, 2009 13:56 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz

Marcelibu

[poprzednia][następna]