Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:moś pisze:nie umiem![]()
ten mi varia robila, jak mam wstawic takie male zdjecie?
niech Ci varia wstawi, ona taka życzliwa
moś pisze:nawet femka mnie dzis z rownowagi nie wyprowadzi...jak Roman jestem![]()
sama se napisze rodowod, narysuje kota i podam imiona rodzicow..podobno ktos tak zrobil, Avian mi opowiadala
Femka pisze:moś pisze:nawet femka mnie dzis z rownowagi nie wyprowadzi...jak Roman jestem![]()
sama se napisze rodowod, narysuje kota i podam imiona rodzicow..podobno ktos tak zrobil, Avian mi opowiadala
trenuj, mośka, bo wytrwałości będziesz jeszcze potrzebować
trawa11 pisze:moś pisze:sprobuje, mam czasdzieki
ale w sumie varia tez by mogła![]()
może by z lizaczkiem podpisik był
dalia pisze:cześc Mośka![]()
gratuluje dokocenia
maly jest śliczny
moś pisze: (...)fotosik mnie przeciez wyrzucil(...)
Marcelibu pisze:moś pisze: (...)fotosik mnie przeciez wyrzucil(...)
Zgodnie z regulaminem Fotosika można mieć 3 konta. Tak więc założyłam sobie drugie, z innym nickiem (Młodej) i mam 100 zdjęć do dyspozycji.
moś pisze:Marcelibu pisze:moś pisze: (...)fotosik mnie przeciez wyrzucil(...)
Zgodnie z regulaminem Fotosika można mieć 3 konta. Tak więc założyłam sobie drugie, z innym nickiem (Młodej) i mam 100 zdjęć do dyspozycji.
ale z tego samego kompa?z tego samego adresu?
moś pisze:ja cie nie chce martwic ale coraz trudniej mi przy tobie
19. Każdy Użytkownik może założyć i korzystać z maksimum 3 Kont zarejestrowanych na różne adresy e-mail, niezależnie od tego iloma adresami e-mail legitymuje się Użytkownik. Użytkownik nie może przenosić na osoby trzecie swojego prawa do korzystania z Konta. Użytkowanie jednego Konta przez więcej niż jedną osobę odbywa się na odpowiedzialność właściciela Konta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 33 gości