Ja już po porannej tabletce na łepek

Moderator: Estraven
ewaw pisze:O rany, juz druga strona leci, a my jeszcze nie zameldowani...
kalair pisze:Dzień dobry.
Tyzma pisze:objawy - głowa boli ale czy od zatok to nie wiem bo ja i meteoropata i migrenowiec i jeszcze mam obcego to ciężko się rozeznać- pomijamy ból głowykataru teoretycznie niet, tylko taki jakby nos przytkany i czuję jak leci po gardle - objaw - często łykam. Możesz nie czuć i wtedy spływa na oskrzela a jak zaniedbasz i płuca. Spływa sobie to tałatajstwo i robi stan zapalny. podrażnia gardło - bo obciera jak spływa, kaszle się, bo zatyka, no i jak rozwinie się stan zapalny to gorączka.
ta to te indiańskie sposoby - spróbuj - przynajmniej miłe i żołądka nie psujesz
Avian pisze:Dzień doberek
Ja już po porannej tabletce na łepek
annette88 pisze:Tyzma, mnie się często robi tak jak Ty piszesz. Ale u mnie to alergiczne. Kicham, dostaje kataru, spływa mi po gardle, zapycha, drazni, wiec kaszle
i tak juz rok ;/ a przeswietlona, osluchana na wszystkie strony jestem i nic
Nelly pisze:annette88 pisze:Tyzma, mnie się często robi tak jak Ty piszesz. Ale u mnie to alergiczne. Kicham, dostaje kataru, spływa mi po gardle, zapycha, drazni, wiec kaszle
A co w ogóle mówią? Nie jakiś przewlekły stan zapalny?
Mówisz, że alergiczne, bierzesz coś na alergię? Jesteś pod kontrolą alergologa?
annette88 pisze:Tyzma, mnie się często robi tak jak Ty piszesz. Ale u mnie to alergiczne. Kicham, dostaje kataru, spływa mi po gardle, zapycha, drazni, wiec kaszle
Tyzma pisze:annette88 pisze:Tyzma, mnie się często robi tak jak Ty piszesz. Ale u mnie to alergiczne. Kicham, dostaje kataru, spływa mi po gardle, zapycha, drazni, wiec kaszle
aa konchy też są nasączane olejkami na alergię - córce paliłam jak miała nasilenie. Teoretycznie to one są nasączane do każdego choróbska.
Tyzma pisze:oj czuje się jak wyrocznia![]()
![]()
jasne, że nie musisz mieć zatok, rózne choroby mają podobne objawy
jednak - gorączki możesz nie mieć - to źle bo organizm nie walczy
po drugie, jak łykasz to znaczy, że do żołądka trafia a nie do oskrzeli/płuc. Że spływa to widać przy badaniu - masz po prostu to brzydkie zatokowe na ścianie gardła - lekarz przy tym jak mówi - niech Pni otworzy buzię i powie aaaaa, widzi - stąd może wiedzieć, że spływa.
Głowa od zatok boli jak zatoki są zapchane. Wiecie - to są takie dziury, bardzo potrzebne i jak się zapchają wtedy boli, jak spływa może nie boleć.
Konchy przysyła mi znajoma, co je robi i po szczegółowych instrukcjach palimy sobie z TŻ wzajemnie, więc nie mam pojęcia ile to kosztuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, maeria89, pibon i 885 gości