Gosiagosia pisze:Pozdrawiamy was serdecznie. Migotka i Emi się nie zmieściły Hugo i Pusia.
Bardzo dziękujemy Hugo, Pusia, pięknie wyglądacie! Pusiu, Ty jesteś chyba mniejsza od Hugonka? Pozdrawiamy Was wszystkich i Waszą Dużą Ciociu MalgWroclaw, Pralciu, Zazulko, tak, mamy się dobrze (odpukać ), zjedliśmy ładnie śniadanko o 8.00, a potem o 12. 00 dostaliśmy jeszcze pasty i Usia miała badany cukier. Poza tym Duża robiła zamówienie spożywcze, wysłała Pamiętnik Babuni, zrobila 2 przelewy, zjadła śniadanie, wzięła leki, sprzątnęła kuwety, trochę nas pomiziała (za mało ) i zeszło jej do południa, dlatego dopiero teraz piszemy. Zazulko, u nas nawet było trochę słoneczka, ale się schowało. Zaraz się zacznie ściemniać Sabcia relacjonujaca
Kochana relacjonujaca Sabulka Waszym wzorem zjadłam obiadek - tuńczykowy No właśnie już się ściemnia...dziś mpo ścinało gałęzie z drzew co rosną przy samym płocie ogródka, koteczki biegały wzdłuż bloku niespokojne
Sabcia. U nas słoneczka dzisiaj praktyczmnie nie było, ino chmurki i chmurki Nie mam jak pogrzać se futerka! A jeszcze Duża skretotyczka zapomniła nam wczoraj wyjmnąć amciu z zamroziarku, coby się rozmroziało! Nie płakam zbytmnio bo dostałyśmy na śniodanko chrupcie, ale jak se pomyślę coby było gdyby chrupciów nie było... Chyba byśmy się zasłoniały z głoda przez pół dnia! Czasami naprawdę mam ochotę spakować swoją walizeczku i poszukać se inszej Dużej, mniej piedrołowatej Książniczka Ofelja