Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
Nie trzeba. Poproś o wytyczne pierwszej lepszej osoby pod Ośrodkiem Pomocy Społecznej a dowiesz się, że NIE TRZEBA. Praca jest, wręcz szkodliwa, bo jak pracujesz to nic nie dostaniesz
![]()
Takie czasy, Pani
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
Musisz pracować, bo po prostu tego chcesz, podobnie jak i ja
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
Ja jak ja. koty chcą. Mięsa i smaczków!
A tego w sklepie za darmo nie dają
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
Nie trzeba. Poproś o wytyczne pierwszej lepszej osoby pod Ośrodkiem Pomocy Społecznej a dowiesz się, że NIE TRZEBA. Praca jest, wręcz szkodliwa, bo jak pracujesz to nic nie dostaniesz
![]()
Takie czasy, Pani
Anna2016 pisze:ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
![]()
Takie czasy, Pani
Powinnam brać przykład i te wytyczne.
Zgadzam się - praca jest szkodliwa![]()
![]()
![]()
Mry Ciociababcia![]()
Zunia
Anna2016 pisze:To a propos mojej pracy w urzędzie przy wnioskach z tarczy (czego nienawidzę): https://www.bing.com/images/search?view ... ajaxserp=0
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
Nul pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
To samo dzisiaj Felisiowi powtarzałam: Kochanie, nie możemy iść na spacer, ja muszę iść do pracy, zarobić na twoje mięsko
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ja dzisiaj zarabiałam. I szło mi jak krew z nosa. Nie wiem dlaczego trzeba pracować.
E tam, pannice pójdą, to dostaną za mruczanki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości